Skip to content

Ny uddannelse! Lean Six Sigma Green Belt (Basic)

Lean Six Sigma Green Belt Basic

I samarbejde med Lean Akademiet har Storm – House of Six Sigma lanceret en helt ny Lean Six Sigma Green Belt uddannelse. Uddannelsen hedder; ’Lean Six Sigma Green Belt (Basic)’.

 

Hurtigere, billigere men mindre praksis erfaring

Uddannelsen er et resultat af en stigende efterspørgsel til en ’basis’ Lean Six Sigma uddannelse, hvor der er skruet ned for den statistiske kompleksitet og krav til projektudførsel i egen organisation. Det vil sige, at du med Lean Six Sigma Green Belt (Basic) får et komprimeret uddannelsesforløb med mindre praksis og statistik. Til gengæld bliver du eksamineret Lean Six Sigma Green Belt på kun ni kursusdage.

På ni kursusdage vil du blive præsenteret for de grundlæggende tankegange og værktøjer indenfor Lean Six Sigma verdenen. Du får mulighed for, at omsætte teorien og værktøjerne til praksis gennem en fælles case, som præsenteres under uddannelsesforløbet.

 

Men… du bliver ikke certificeret

Der er et ’men’ vedrørende Lean Six Sigma Green Belt (Basic) uddannelsen. Grundet uddannelsens færre krav til praksiserfaring og statistik, lever uddannelsen ikke op til internationale IASSC standarder. Du kan derfor ”kun” blive eksamineret og ikke certificeret Lean Six Sigma Green Belt gennem en Lean Six Sigma Green Belt (Basic).

Ønsker du en IASSC certificeret Lean Six Sigma uddannelse, og/eller en uddannelse med mulighed for at anvende værktøjer og teori i egen praksis undervejs, så bør du overveje en klassisk Lean Six Sigma Green Belt. I en klassisk Lean Six Sigma Green Belt uddannelse udfører du et DMAIC-projekt i egen organisation, du får personlig coaching undervejs og du har mulighed for at sammensætte eget kursusforløb gennem valgfrie kurser og flere datomuligheder.

 

Jylland eller Sjælland? Uddannelsen afholdes begge steder

Vi afholder både uddannelsen i Jylland (Vejle) og på Sjælland (Holte).

De første datoer er allerede fastlagt for uddannelsesstart i Vejle:

  • 05.2018
  • 05.2018
  • 05.2018
  • 05.2018
  • 05.2018
  • 05.2018
  • 05.2018
  • 06.2018
  • 06.2018

 

Læs mere om uddannelsen, tilmelding og priser her.

 

Efterlad en kommentar




Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top