Betina Vedel fra LEGO er blevet Lean Six Sigma Master Black Belt

Betina Vedel fra LEGO er blevet Lean Six Sigma Master Black Belt

Det er med stor glæde og stolthed, at vi i denne uge har certificeret Betina Vedel fra LEGO, så hun nu kan kalde sig Lean Six Sigma Master Black Belt.

I Betinas essay reflekterer hun over sin personlige udvikling og nogle af de arbejdsmæssige resultater, hun har opnået på sin rejse. Det er en fornøjelse at læse, og det fremgår tydeligt, at Lean Six Sigma-tankegangen ligger dybt forankret i hende. Tankegangen og værktøjer bliver både brugt i det daglige i små projekter, strategiske projekter og når det gælder Must Win Battles. Ikke nok med det, så giver Lean Six Sigma-tænkning modet til at udfordre de eksisterende antagelser ved at spørge: ”Hvad får dig til at sige det?”

Her er et par uddrag fra hendes essay

”Som min mand siger: ”Hvis jeg skulle blive jaloux på noget, så skulle det være din Six Sigma- uddannelse”. Min Six Sigma-uddannelse er meget mere end et bælte, et diplom og en titel. Det er en livsledsager, en skygge, en rygsæk med værktøjer, min rygstøtte…”.

”Essensen af min faglige udvikling gennem hele Six Sigma-forløbet er, at jeg har fået mere indflydelse. Det kan jeg vide, fordi jeg bliver inddraget og rådspurgt af chefer rundt omkring i organisationen. Jeg bliver mødt med smil på gangene, endog et fysisk skulderklap i ny og næ”.

”Jeg har lært, at et Six Sigma Black Belt og Master Black Belt ikke bare er titler, men det at være Black Belt/Master Black Belt er en ændring af måden at tænke og agere. Det er ikke blot summering af en masse viden, for det hjælper ikke at være faglig dygtig, hvis man ikke formår at brænde igennem. Man skal være troværdig og vække tillid og respekt”.

“An ounce of prevention equals a pound of cure”. Betina overvejer nu hvordan Design For Six Sigma (DFSS) kan implementeres i LEGOs udviklingsproces.

Det har været en fornøjelse at have fulgt Betinas udvikling fra sidelinjen. En udvikling og rejse som helt sikkert vil fortsætte. Vi ser frem til at følge hende fremover.

 Her kan du høre Betina Vedel fortælle om sit Lean Six Sigma Master Black forløb på youtube

Storm Management ønsker Betina tillykke og god vind fremover.

 

Nysgerrig efter mere?

Du kan læse mere om vores Black Belt uddannelse her. Vil du også være Master Black Belt? Det kræver en Black Belt uddannelse + projekterfaring. Kontakt os og hør nærmere.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt / Lean Six Sigma Black Belt

Med Six Sigma Black Belt uddannelsen bliver du en eftertragtet medarbejder, der ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90% people ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma (DfSS) anses for at indeholde nogle af de ...
Læs mere