Christel B. Haugsted er blevet Lean Six Sigma Black Belt

Christel Haugsted Six Sigma

Tillykke til Christel B. Haugsted med certificering som Lean Six Sigma Black Belt!

Christel skal I have et godt øje til, for hun har præsteret at spare 1 mio. kr. årligt i en supply chain. Ikke ved rationalisering og effektivisering, med ved at forbedre gennem bred involvering af medarbejderne i de implicerede afdelinger. Det betyder, at de nu har én velfungerende supply chain frem for mange dårligt fungerende.

Storm ønsker Christel god vind videre på hendes Lean Six Sigma-rejse. Vi følger med fra sidelinjen.

Her er hvad Christel havde at sige om sit uddannelsesforløb

Jeg har taget alle mine Lean Six Sigma Belts hos Storm, startende med Yellow Belt for at afklare om Lean Six Sigma var noget for mig. Det var det, hvorefter jeg gennemførte Green Belt-uddannelsen, for statistikken var lidt skræmmende for mig. Green Belt-uddannelsen gav mig mod på og lyst til at få udvidet min Lean Six Sigma-værktøjskasse, ikke mindst statistikken. Nu er jeg så certificeret Lean Six Sigma Black Belt, hvor jeg i mit projekt forbedrede en supply chain med en gevinst på 1. mio. kr årligt. Ikke ved rationalisering og effektivisering, men ved at forbedre gennem bred involvering af medarbejderne i de implicerede afdelinger. Så nu er der én accepteret og velfungerende supply chain frem for mange dårligt fungerende.

Storm Management er en anbefalelsesværdig Lean Six Sigma-udbyder. De har hyggelige og stemningsfulde rammer. Det giver tryghed og åbner for fortrolighed på holdene, så man kan dele hinandens gode og dårlige real life-erfaringer og lære af dem.

Storm formår at tilrettelægge undervisningen. så den er varieret og spændende med en god blanding af teori, eksempler, dialog, øvelser og vekslende mellem forskellige undervisere, som brænder for forskellige emner. Ikke mindst i coaching hvor der er adgang til de forskellige eksperter alt efter ens skiftende problemstillinger gennem projektet. Det at kunne sidde en hel dag uforstyrret i deres lokaler har skabt ro og plads til projektarbejdet.

Lean Six Sigma-tankegangen bruger jeg meget i mit daglige arbejde – ikke som projekt, men til hurtigt at få struktur, tænkt helhed og sammenhænge i forskellige opgaver og problemstillinger.

Christel Brygger Haugsted, Supply Chain Director

 

Du kan også blive Black Belt

Vil du vide mere om Black Belt uddannelsen kan du klikke her. Ønsker du at vide mere om dine muligheder indenfor Six Sigma uddannelser og hvordan det kan passe ind i din hverdag med dine kompetencer, så kontakt os endelig. Vi er fleksible og sammensætter gerne et forløb til dig.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt / Lean Six Sigma Black Belt

Med Six Sigma Black Belt uddannelsen bliver du en eftertragtet medarbejder, der ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90% people ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma (DfSS) anses for at indeholde nogle af de ...
Læs mere