Er du vores nye kollega? – Bliv en del af Storm-teamet

Er du vores nye kollega? - Bliv en del af Storm-teamet

Er du typen, der er vild med at hjælpe andre med at belyse alt fra A til Å for at optimere processer og forbedre arbejdsgange, så de får mindre spild og større arbejdsglæde? Og kunne du som procesoptimerings-ekspert tænke dig rammer, der er tilpasset dig og dine kompetencer, og vil du arbejde med mange forskellige og unikke problemstillinger inden for området?

 

Bliv en del af Storm – House of Six Sigma – vi får ting til at ske

Hos Storm Management er vi eksperter i procesoptimering med fokuser på 3 områder:

  • Uddannelse inden for procesoptimering med Lean Six Sigma som primære afsæt
  • Problemløsning af kundespecifikke opgaver – effektivisering og procesarbejde
  • Dataanalyser

Som uddannelses- og konsulenthus har vi eksisteret i 10 år. Talrige Black Belts landet over er blevet certificeret af os, og vi har hjulpet alle slags virksomheder – fra 20-30 personers selskaber til de største danske koncerner – med procesoptimering, dataanalyser samt strategisk ledelsessparring. Vores organisation er flad og agerer hurtigt. Så hvor andre har travlt med at lave forkromede analyser, får vi ting til at ske. For vi er altid klar til at hjælpe kunden videre med sit problem. Læs mere om os på www.storm.dk.

 

Bredt ansvar, der er tilpasset dine kompetencer

Som vores nye konsulent kommer du til at arbejde inden for alle tre områder, dog primært med fokus på konsulentopgaver for kunder og uddannelse af kursister. Det betyder, at du som procesekspert hjælper kunder med procesoptimering, f.eks. gennem et længere forløb hos kunden, og at du indimellem underviser kursister i de selvsamme principper, som du bruger ude hos kunder.

I en stor del af jobbet får du mulighed for at forbinde teori med praksis, arbejde med mange forskellige problemstillinger og favne bredt fagligt. Samtidig får du plads til bringe dine kompetencer i spil, for vi er kendt for rummelighed og et højt fagligt niveau. Det giver dig også mulighed for at videndele med skarpe kolleger og indrette din arbejdsdag, så den både matcher kundens behov og din hverdag.

 

Konsulent- og undervisningserfaring

  • Det er vigtigt, at du har konsulent- og undervisningserfaring samt erfaring med Lean Six Sigma, herunder DMAIC som projektmetode. Det kan f.eks. være fra et forbedringskontor i en større virksomhed eller fra et konsulenthus.
  • Du har erfaring med SAS JMP og/eller Minitab.
  • Formentlig har du en kandidatgrad inden for et relevant område.
  • Det er et plus, hvis du forstår dig godt på statistik og anvendelse af data, men det er ikke noget krav, at du har dybe kompetencer inden for analyse.
  • Du taler og skriver engelsk flydende.

Som person er du engageret og begejstret for procesoptimering, og det skinner igennem, hvad enten du underviser i det eller hjælper kunden. Derudover evner du at omsætte kompleks information til et letforståeligt sprog, ligesom du generelt er åben og udadvendt. Du tænker kommercielt og forstår vigtigheden af netværk, kundepleje og salgsmuligheder. Endelig er du ansvarsfuld og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver.

 

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Betina Hilligsøe på telefon 2985 7141 eller e-mail betina@storm.dk. Send venligst din ansøgning til pia@storm.dk og senest den 1. november 2015. Husk at vedhæfte dit CV.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt / Lean Six Sigma Black Belt

Med Six Sigma Black Belt uddannelsen bliver du en eftertragtet medarbejder, der ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90% people ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma (DfSS) anses for at indeholde nogle af de ...
Læs mere