Fyrtårnet som logo

Hos Storm Management har vi valgt at have fyrtårnet som vores logo. Det har vi gjort af fire grunde:

For det første er fyrtårnet et pejlemærke, der udsender samme signal igen og igen for på den måde at skabe sikker navigation. Six Sigma-værktøjskassen fungerer lidt på samme måde. Vi ved af erfaring, at den ved rette brug kan give optimerede bundlinjeresultater. Således bruger vi ofte denne værktøjskasse til at skabe fokus og retning i enhver virksomhed, der har lyst til at nå længere end konkurrenten.

For det andet er der en fantastisk udsigt og et fantastisk overblik fra fyrtårnets top. På samme måde har vi gode erfaringer med at skabe overblik og udsigt, når vi går ind i virksomheder og løser opgaver. Når overblikket først er etableret, opstår der tit ny viden, idéer og løsninger, der bringer virksomheden længere frem – og i nogle tilfælde – ud ad helt nye veje.

For det tredje er fyret som tårn et gammelt symbol for ambition. Vi er ambitiøse i forhold til vores egen virksomhedsstrategi, metodevalg samt medarbejdernes kompetencer på det faglige og menneskelige plan. Hos Storm Management har vi alle høje ambitioner og søger derfor altid at skabe den optimale løsning hos den enkelte kunde.

For det fjerde er fyrtårnet med sit lyssignal meget konkret i vejledningen af skibe sammenlignet med søkort, der fortæller, hvordan man kunne vælge at sejle. På samme måde får Storm Management ting til at ske frem for at skrive detaljerede rapporter om, hvordan man kunne vælge at løse en opgave – vores succes afhænger af kundens tilfredshed.

Storm Management leverer – som fyrtårnet – en sikker, ambitiøs og konkret løsning, der giver overblik og retning. Nedenfor finder du links til de fyrtårne, vi har navngivet vores lokaler efter.

Læs mere om vores fyrtårne her:

Alexandria, Pharos, EgyptenAlexandria
Bell RockBell Rock
Lindesnes, Norges sydligste fyrtårnLindesnes
La Laterna di Genova, ItalienLa Laterna
Point Loma, San Diego, California, USAPoint Loma

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt

  Med denne uddannelse bliver du en eftertragtet medarbejder, der kan skabe ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90 % ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma anses for at indeholde nogle af de vigtigste ...
Læs mere