Kultur & Værdier

‘Det er sjovt at gå på arbejde’

 

Faglige værdier

Vi vil ikke “bare” uddanne, vi vil skabe værdifuld forandring

Vi ved, at mennesker lærer bedst, når de er klar til det. Alle vores ydelser er baseret på en grundlæggende forståelse af, at vi alle lærer forskelligt, på forskellige tidspunkter, og at denne læring og kompetenceudvikling skal passe ind i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi yderst fleksible og situationstilpassede uddannelses- og kursusforløb, hvor du selv kan være med til at forme din Six Sigma udvikling.

Det vigtigste for os er, at du får anvendt din teoretiske viden i praksis – vi uddanner ikke bare, vi har et reelt ønske og det mål, at det, du lærer hos os, skaber værdi for dig og din virksomhed.

Vi kender til virkelighedens Six Sigma-udfordringer

Vi har alle selv arbejdet med Lean Six Sigma i forskellige organisationer, og kommer derfor med en skarp faglig og erfaringsbaseret ballast. På baggrund af vores erfaring og viden evner vi hurtigt at sætte os ind virksomheders problemstillinger og identificere potentielle forbedringsområder.

Det betyder meget for os, at vi har kendskab til den praksis, vi underviser i – så vi kan sikre varige og effektive løsninger. Ved at samarbejde med og lytte til vores kunder, trækker vi også på andre end os selv, når vi skal forstå aktuelle Lean Six Sigma-tendenser og udfordringer – det er for os den bedste måde at sikre bevægelsen fra teori til praksis.

 

Vores kultur

Vi tør gå forrest for at sikre Danmarks skarpeste Six Sigma-hus

Hos Storm går vi aldrig på kompromis med vores faglighed. Vi har Lean Six Sigma i vores DNA og stræber altid efter at være de bedste til det, vi laver. Det betyder også, at vi tør være kreative, gøre ting anderledes og risikere nederlag for at skabe udvikling.

Vi kæmper hele tiden for fortsat at være Danmarks fagligt skarpeste Six Sigma-hus – og hvis man vil være på toppen, må man turde tage de beslutninger og diskussioner, der sikrer den bedste løsning for vores kunder. Vi forpligter os til at holde den faglige fane højt for vores kunder – vi kan faktisk slet ikke lade være.

Vi holder fast i vores Storm-kultur

At det er sjovt at gå på arbejde, er der fuldstændig enighed om blandt os i Storm. Vi arbejder med det, vi brænder for med stort selvstændigt ansvar og råderum. Hånd i hånd med ansvaret går friheden nemlig til at tilrettelægge arbejdet, så det bedst muligt møder kundens behov, men også så det passer ind i den enkeltes hverdag.

Internt har vi et meget uformelt og idéskabende miljø. Det bygger på vores engagement, indlevelsesevne og det grundlæggende syn på virkeligheden – vi ser muligheder frem for begrænsninger. Nye idéer bliver vendt og drejet, og mange af dem bliver levet ud. På den måde er vi hver især med til at udvikle og hele tiden skabe den bedste version af Storm – House of Six Sigma.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt

  Med denne uddannelse bliver du en eftertragtet medarbejder, der kan skabe ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90 % ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma anses for at indeholde nogle af de vigtigste ...
Læs mere