Blended Lean Six Sigma Black Belt

Du vil lære at drive og lede vigtige tværgående forbedringsprojekter ved brug af Lean Six Sigma DMAIC- metoden. Du kommer til at gøre en positiv og signifikant forskel i din organisation, da du gennem din uddannelse vil fuldføre et DMAIC-forbedringsprojekt.

 

Hvad er blended learning?

Blended learning kombinerer e-learning med elementer fra klasseværelseundervisning. Med blended learning bliver e-learning social – du er ikke længere overladt til dig selv. Vi hjælper dig hele vejen i mål med din uddannelse og dit praktiske forbedringsprojekt. På den måde øger du dine muligheder betragteligt for at skabe værdi for din virksomhed.

 

Hvad er DMAIC?

En del af din uddannelse som Lean Six Sigma Black Belt er at gennemføre et DMAIC-projekt i egen organisation. DMAIC-projektet sikrer, at du får omsat din teori til praksis – det er her erfaringen og læringen for alvor sætter ind. Se vores lille kortfilm ‘Hvad er DMAIC?’:

 

Lean Six Sigma Black Belt er designet til at tilpasse din læring

Denne avancerede Blended Lean Six Sigma Black Belt-uddannelse er designet til at optimere din tid og forbedre din viden og kompetencer. Dette program blander:

 • I eget tempo; ”state of the art” avanceret e-learning
 • Undervisningsstyret online læsesal, hvor du har mulighed for at møde dine medstuderende og underviser
 • To arbejdsdage i København med instruktør support
 • Personlig coaching og feedback baseret på dit praktiske forbedringsprojekt

 

Et gennemtestet koncept

Dette blendede uddannelsesdesign er et gennemtestet koncept, som opbygger Lean Six Sigma- kompetencer hos den enkelte studerende. Organisationer, som adopterer dette program, vil effektivt kunne forbedre deres organisations operational excellence.

 

Hvem bør deltage på denne Lean Six Sigma Black Belt?

Dette kursus er for dig, som ønsker at få en solid viden og kompetencer inden for Lean Six Sigma og generelle procesforbedringer gennem et fleksibelt uddannelsesforløb. Uddannelsesformen minimerer rejseudgifter og tidsforbrug væk fra hjem og kontor – kurset tilbyder fleksibilitet til en fornuftig pris.

 

Din læring af Lean Six Sigma Black Belt

Du bliver en erfaren Lean Six Sigma-praktiker ved at deltage i dette kursus og ved at færdiggøre et DMAIC-forbedringsprojekt udført i din egen organisation. Igennem kurset vil du lære at mestre en række avancerede kvalitetsværktøjer og metoder, som du også kan benytte i situationer uden for DMAIC- projekterne.

Du lærer at lede vigtige tværfunktionelle projekter og anvende avancerede analyser til at træffe dokumenterede beslutninger baseret på data, procesindsigt og med respekt for interpersonelle relationer.

Succesfulde kandidater får fuldført to forbedringsprojekter på Black Belt niveau, hvor de benytter Lean Six Sigma DMAIC-metoden – som genererer betydelige besparelser og/eller signifikante forbedringer i din organisation. Dette blended learning-program tilbyder meget mere end uddannelse – det forandrer dig til en professionel udøver af Lean Six Sigma og giver dig en dokumenteret liste over succeser.

 

Fleksibelt design

Uanset hvilken enhed du vælger, vil du opleve et fleksibelt design, der er optimeret til at blive benyttet både på kontoret, på en PC/MAC, når du transporterer dig til og fra arbejde eller på en mobil-enhed.

 

Kursus muligheder

Læringsudbyttet er størst, når dit træningsmiljø assimilerer med dit arbejdsmiljø. Derfor tilbydes dette kursus i flere brancheområder:

 • Produktion (default)
 • Sundhed
 • Finans
 • Administration

Hvert område har tilpassede casestudies, eksempler og øvelser. Du kan vælge din præference, når du køber uddannelsen.

 

Uddannelsesoverblik

Når du er tilmeldt, får du adgang til e-learning-materialet og kan starte med det samme. Blended learning og e-learning er et meget inddragende kursusforløb, pakket med fleksible elementer, selvstyrende og praksis-baserede øvelser, spørgsmål, quizzer og simuleringer, der giver dig mulighed for at anvende koncepter og viden. Den frekvente tilkobling til praksis hjælper dig til at huske teorien bedre og forstå, hvordan den bruges.

Kick-off-webinaret introducerer dig både til kurset, din instruktør og coaches.

Kurset skifter mellem e-learning, virtuel study halls og dit projektarbejde. Coachingen foregår en-til-en for at hjælpe dig med dine udfordringer i projektarbejdet.

 

Du får:

 • En banebrydende e-learning-platform – med en masse personlig interaktion for at sikre meningsfyldt læring, quizzer og simulation
 • 140 timers online træning
 • 5 x 2 timers virtuel instruktørledede study halls. Dette er gruppebaserede træningssessioner, der forstærker dine Lean Six Sigma-kompetencer
 • 2 arbejdsdage i klasseværelse med instruktørsupport
 • 5 x 1 timer en-til-en coaching
 • 5 timers online skriftlig eksamen. 120 spørgsmål, 80 % beståelsesgrænse. Alle skal bestå eksamen, før en certificering kan godkendes
 • Et fuldført DMAIC-projekt
 • Certificeringsvurdering – online mundtligt forsvar af dit projektarbejde
 • Gratis adgang til Sigmapedia
 • Gratis adgang til templates

 

Forløb

Du får adgang til e-learning-materialet senest 14 dage før, hvor du kan begynde at opbygge din viden. Du kan med fordel begynde processen ved at finde et forbedringsprojekt i din organisation, som ledelsen understøtter.

 

2019 datoer

Alle Study Halls afholdes kl. 14:00-16:00 på Skype.

 • 7. januar: Kick-off webinar (1 time)
 • 28. januar: Define – 1. virtuelle instruktørbaserede study hall (2 timer)
 • 11. marts: Measure – 2. virtuelle instruktørbaserede study hall (2 timer)
 • 10 april. november: Analyze I – 3. virtuelle instruktørbaserede study hall (2 timer)
 • 15. maj: Analyze II – 4. virtuelle instruktørbaserede study hall (2 timer)
 • 14. juni: Improve og Control – 5. virtuelle instruktørbaserede study hall (2 timer)

 

Softwaremuligheder

For at kunne udføre statistiske beregninger i dit DMAIC-projekt får du brug for avanceret statistisk software. Bare rolig – dette blended learning-program supporterer dig med brugervejledninger til tre forskellige programmer;

 • SAS JMP (version 12)
 • Minitab (version 16 og 17)
 • EngineRoom

EngineRoom licensen på 365 dage er inklusiv i prisen. Hvis du vil bruge SAS JMP/Minitab, skal du eller din organisation selv sørge for licensen.

 

Lær mere om Blended learning fra os og en kursist:

 

Ofte stillede spørgsmål til Lean Six Sigma Black Belt blended learning forløb:

 

Er der forudsætninger til dette kursus?

Nej, der er ikke nogen. Du behøver ikke at have taget nogle forudgående kurser. Materialet dækker hele Black Belt-pensummet.

 

Hvor lang tid tager Black Belt-træningen?

Fra kick-off til den sidste instruktør-ledede study hall går der 24 uger. Der er adgang til onlineindholdet i 365 dage.

Du har 18 måneder fra tilmelding, til du skal have fuldført en certificering.

 

Skal jeg have et projekt for at kunne fuldføre uddannelsen?

Et projekt vil betyde signifikant forbedring af din læring, da du kan få anvendt din teori i praksis, som du kommer igennem faserne. Vi anbefaler, at du arbejder på dit første projekt, når du fuldfører undervisningsdelen. Du skal have fuldført endnu et projekt for at kunne opnå certificering.

 

Tilbyder I rabat for grupper af kursister?

Selvfølgelig! Mange af vores større kunder sender grupper af medarbejdere igennem Blended Black Belt programmet. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

 

Tilbyder I “in-house” blended learning?

Det gør vi helt sikkert – og vi kan tilpasse undervisningsprogrammet, så det passer til jeres behov.

 

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt / Lean Six Sigma Black Belt

Med Six Sigma Black Belt uddannelsen bliver du en eftertragtet medarbejder, der ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90% people ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma (DfSS) anses for at indeholde nogle af de ...
Læs mere