Skip to content

Datadrevet ledelse

Kursus hos Storm - House of Six Sigma

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus bliver du i stand til at opbygge og implementere en mere balanceret styring i din organisation, ofte kaldet ”Balanced Scorecard” – fordi det skaber balance mellem økonomi, kvalitet, processer og intern læring. 4 perspektiver, som hænger sammen i den effektive organisation.

Kurset giver endvidere inspiration, så du kan bruge visuel styring (Visual Management) med tavler, når der skal følges op på jeres indsats. Ligeledes drøftes det, hvordan det næste skridt kan være det daglige arbejde med løbende forbedringer.

 

Hvem henvender kurset ‘Datadrevet ledelse’ sig til

Du arbejder som leder eller sidder i en stabsfunktion med hovedvægt på driftsopgaver og har lyst til at vide mere om, hvordan du kan få styr på dagligdagen gennem datadrevet ledelse.

Det kan også være, at du kommer fra en administrativ organisation, hvor der ikke findes så meget produktion. Måske elsker du data og vil gerne udbygge dine statistiske evner eller blot blive bedre til at kommunikere data til dine medarbejdere.

Du arbejder i dag med forbedringer, f.eks. med Lean Six Sigma-metoden som Lean Six Sigma Green Belt, Black Belt eller med Business Process Management og ønsker at vide mere om, hvordan datadrevet ledelse kan anvendes som fundamentet for dette arbejde.

Indgangsvinklen kan være bred – fordi netop datadrevet ledelse danner et godt fundament i din egen fortsatte udvikling.

 

Dit udbytte fra Datadrevet ledelse

Efter dette kursus står du bedre rustet til at bruge data i din daglige styring.

  • Du kan koble en strategi til både økonomi, kvalitet, processer og intern læring. Det betyder, at du bliver i stand til at skabe sammenhængende indsatsområder – og dermed bedre kan kommunikere disse til kolleger og medarbejdere.
  • Du kan formulere actions, så de bliver mere målbare – og dermed kan du løbende sikre, at der er fremdrift i de strategiske initiativer.
  • Du kan nu opbygge tavler, som giver dig mulighed for at lave en struktureret opfølgning på alle jeres aktiviteter.

 

Indhold i punktform

Dagen er opbygget ud fra teoretisk inspiration og fælles drøftelser. Typisk består kurset af følgende aktiviteter:

  • Introduktion til Balanced Scorecard
  • Formulering af mål ift. økonomi, kvalitet, processer og læring
  • Forståelse for de forskellige typer af målinger – og hvordan målinger kan sættes op
  • Udarbejdelse af egne styringstavler
  • Opsamling og formulering af de næste skridt på din egen læringsrejse.

Efter selve kursusdagen har du mulighed for at deltage på en af vores åbne arbejdsdage. Her får du lejlighed til at møde deltagere fra vores kurser, høre lidt om hvordan de arbejder med metoder og værktøjer samt at vende dit udbytte fra dagen og drøfte de opgaver, som du gav dig selv.

 

Udbygning

Dette kursus kan med fordel suppleres med nogle af vores andre kursusmoduler. Har du især brug for at udvide din forståelse for styring og ledelse, vil kurset Business Process Management være værd at kigge på. Skal du arbejde videre med løbende forbedringer af jeres dagligdag og arbejdsgange, kan du også koble LEAN på dit læringsforløb.

Vil du rigtig gerne videre med at bruge data, så overvej om nogle af statistik-kurserne eller om en Six Sigma- uddannelse er værd at tage.

 

Kontakt os i dag

Ønsker du mere information eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 70207141 eller skriv til os på info@storm.dk

 

Testimonials

Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

Få viden, inspiration og indsigt. Gratis og uforpligtende.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
IASSC logo
Scroll To Top