Forandringsledelse med fokus på individet

Lær ADKAR hos Storm - House of Six Sigma

I praksis er der brug for at forandre både det enkelte menneske og organisationen – og her er ADKAR-modellen et eksemplarisk værktøj til identificering af forandringsparathed og identificering af indsatsområder.

Én ting er teorien og forståelsen af den. En anden ting er, når teorien og modellerne bliver ramt af virkeligheden. Det er her, det bliver spændende, og udfordringerne melder sig.

For at få det fulde udbytte af forandringer, hvad enten de kommer i form af kvalitetsforbedringer, implementeringer, organisationsændringer eller andet, kræver det en god forståelse for forandringsledelse for at komme succesfuldt igennem forandringen og kunne høste det fulde udbytte af hensigterne.

Når vi forbedrer, optimerer og implementerer forandringen, kræver det, at vi (eller måske først og fremmest vores kollegaer) ændrer i den måde, arbejdet udføres på og/eller den måde, vi samarbejder på. Hvis medarbejderne ikke er parate til at påtage sig forandringen, vil effekten af kvalitetsforbedringen forringes.

ADKAR-modellen kan hjælpe med at skabe forandringer på individniveau. Og det skal vi lære mere om på dette kursus.

Få kendskab til ADKAR-metoden, og bliv inspireret til at anvende den i eget projekt og i hverdagen som ledelsessparring og projekthjælp.

 

Hvem henvender ADKAR kurset sig til?

Forandringsledelse med fokus på individet er for dig, der ønsker at kunne tilrettelægge og gennemføre forandringer, store som små.

I dag har du allerede en grundlæggende forståelse af udfordringerne med at arbejde med forandringer – men ønsker konkrete værktøjer til at gennemføre den faktiske forandring. Du fungerer måske i nogle sammenhænge som forandringsagent, og i andre sammenhænge skal du kunne sparre med én eller flere ledere. Således arbejder du måske som leder, projektleder eller nøglemedarbejder i din organisation.

 

Dit udbytte af kurset

Med Forandringsledelse med fokus på individet bliver du klædt på til at løfte forandringsforløb på din arbejdsplads. Efter kurset står du med en praktisk orienteret værktøjskasse, hvor du både kan analysere, designe, gennemføre og sparre om forandringsforløb. Du vil være i stand til at starte forandringsforløb op – og skabe grundlag for kommunikation og dialog i alle dele af organisationen.

Som en del af kurset vil du arbejde med præsentation og praktiske øvelser i anvendelse af metoder og værktøjer samt designe et forandringsforløb baseret på egen case, som du får feedback på.

 

Indhold i punktform

  • Teori om forandringsledelsesprincipper helt generelt – hvad er forandring?
  • ADKAR som model
  • Konkret arbejde med ADKAR-modellen ud fra egne erfaringer og eksempler
  • Mulighed for deltagelse på én gratis arbejdsdag i Holte, hvor du præsenterer og får feedback på din hjemmeopgave

 

Udbygning til kurset

Yderligere inspiration indenfor organisation og ledelse kan bl.a. findes i kurset om Facilitering. Eller kurset BPM, Business Proces Management, hvor du lærer mere om, hvordan du skaber forandringer gennem procesledelse (og generelt tænker procesorienteret i organisationen).

Brænder du for at kunne forandre i bred forstand, så skulle du måske også overveje at gennemføre en Six Sigma Black Belt-uddannelse. Det gør dig til en ”datadrevet forandringsagent”, som kan skabe forbedringer i millionklassen.

 

Kontakt os i dag

Ønsker du mere information eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 70207141 eller skriv til os på  info@storm.dk

 

Kundeudtalelser

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt / Lean Six Sigma Black Belt

Med Six Sigma Black Belt uddannelsen bliver du en eftertragtet medarbejder, der ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90% people ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma (DfSS) anses for at indeholde nogle af de ...
Læs mere