Skip to content

Six Sigma Yellow Belt / DMAIC-forståelse

For at blive Six Sigma Yellow Belt hos Storm, kræver det, at du har gennemgået vores kursus DMAIC-forståelse. Vores Yellow Belt er dybest set et kursus i DMAIC- forståelse.

Når du er sat grundigt ind i de enkelte faser i den klassiske DMAIC-projektmetode samt har fået et solidt kendskab til Six Sigma som kvalitets- og ledelsesfilosofi, så bliver du Six Sigma Yellow Belt.

Vores uddannelse giver mulighed for senere at kunne fortsætte med enten en Green og/eller Black Belt-uddannelse, hvor du lærer at håndtere og lede en række af de værktøjer og metoder, som indgår i et DMAIC-projekt.

 

Se vores animationsfilm ‘Hvad er DMAIC’:

 

Med Six Sigma Yellow Belt bliver du i stand til at:

  • anvende DMAIC-metoden, basale kvalitetsværktøjer og grundlæggende dataanalyser til at løse simple kvalitetsudfordringer på en meget robust måde
  • anskue organisationer som en samling af processer, hvor input og proceselementer påvirker outputtet
  • forstå årsagssammenhænge mellem årsag og kvalitetsudfordringer
  • forstå, hvordan Six Sigma kan understøtte virksomhedens strategi og mål
  • sætte de organisatoriske rammer for et succesfuldt kvalitetsprojekt
  • kunne påtage dig en aktiv rolle inden for kvalitetsledelse, kvalitetsstyring og kvalitetsforbedring
  • kunne bidrage aktivt, kritisk og konstruktivt til virksomhedens øvrige arbejde med kvalitet, optimering og procesforbedringer.

 

Dit udbytte af Six Sigma Yellow Belt:

Du lærer, hvordan du kan forbedre kvaliteten af eksisterende produkter og processer i både produktion, administration, hospital, IT og offentlige organisationer. Alt sammen med udgangspunkt i Six Sigma. Din læring sker gennem praktiske øvelser, hvor du øver anvendelse af centrale værktøjer i en gennemgående simulation. Efter tre dage har du fået et grundigt kendskab til, hvordan du kan arbejde med forbedringer med Six Sigma- tænkning og den helt grundlæggende og fundamentale indsigt i DMAIC-metoden. Slutresultatet er, at du bliver Six Sigma Yellow Belt.

 

Vil du gerne være Lean Six Sigma Yellow Belt?

For at blive Lean Six Sigma Yellow Belt skal du ud over DMAIC-forståelsen, som gør dig til Six Sigma Yellow Belt, også tage kurset Lean Yellow Belt. Herefter vil du kunne kalde dig selv Lean Six Sigma Yellow Belt. Dette er et tillægsmodul og ikke inkluderet i prisen for kurset her. Når du tilmelder dig, så gør opmærksom på, om du ønsker Lean som tilvalg.

 

Udbyg dine kompetencer yderligere

Din Yellow Belt kan med fordel suppleres med kurset Introduktion til statistik og SAS JMP/Minitab, som giver indsigt i grundlæggende statistik og brug af statistisk software. Herefter begynder du at kunne arbejde meget mere datadrevet med dine kvalitetsforbedringer.

Måske har du specifikke behov inden for statistik, procesoptimering eller ledelse, og så kan du finde inspiration og vejledning under vores kurser inden for Operational Excellence. Skal du fremadrettet drive kvalitetsforbedringsprojekter, bør du overveje at bygge på og stræbe efter en Six Sigma Green Belt eller Black Belt-uddannelse.

 

Din læring er vigtig

Kurset er designet efter pædagogiske principper for at maksimere din læring med stort fokus på anvendelse, så du efter endt uddannelse kan handle mere kvalificeret. Derfor er der i undervisningen lagt stor vægt på at inddrage eksempler fra din hverdag gennem refleksion og dialog, hands-on-øvelser, hvor du får afprøvet værktøjerne, og inddragelse af cases fra virkeligheden.

 

Hvad siger kunderne om Yellow Belt uddannelsen?

 

Testimonials

Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

Få viden, inspiration og indsigt. Gratis og uforpligtende.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
IASSC logo
Scroll To Top