Skip to content

Nye Six Sigma Yellow Belts er klar til at forbedre produkter og processer

To nye Yellow Belts

Første fysiske kursus i lang tid! Langt om længe kunne vi overrække uddannelsesbeviset fysisk igen. Denne gang var det Tobias fra Center for It, Medico og Telefoni & Anders Braun fra Hi3G Danmark, som gennemførte vores Six Sigma Yellow Belt uddannelse med DMAIC-forståelse. Det var tre intensive dage med masser af ny viden og indsigt, men både Tobias og Anders kløede på, og var super engagerede – så tak til jer for nogle rigtig gode dage!

 

Om forløbet fortæller Anders:
“Min oplevelse med Storm – House of Six Sigma har været rigtig positiv. Kurset har helt bestemt levet op til mine forventninger om at få nogle værktøjer til at strukturere større projekter bedre – og givet mig blod på tanden til videre uddannelse. Det var godt kommunikeret og forklaret til trods for, at indholdet i sig selv ikke var nemt.

Med mig tager jeg en mere fyldt værktøjskasse, nye argumentationer og en selvtillid om at kunne gennemføre projekter mere effektivt og bedre implementeret i sidste ende. Jeg har fået et andet mindset, så jeg kan stille nogle andre spørgsmål, anvende flere fakta og gøre ting målbare, som måske ikke var det før. Det er helt klart et forløb, og et sted, jeg vil anbefale andre.”

Efterlad en kommentar
Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

Få viden, inspiration og indsigt. Gratis og uforpligtende.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
IASSC logo
Scroll To Top