Om os

Storm – House of Six Sigma er stedet, hvor vi lever og ånder for organisations- og ledelsesfilosofien Lean Six Sigma. Både når vi afholder uddannelser, og når vi i praksis hjælper organisationer og deres medarbejdere med at gøre tingene lidt smartere. Vi er ikke rådgivere, for vores kunder har selv det bedste kendskab til deres egen forretning og virkelighed. Vi kan i stedet tilbyde ”frække spørgsmål”, nye briller til at se egen virkelighed gennem – og selvfølgelig også de statistiske analyser, som man ikke altid selv har mulighed for at lave. Læs mere om vores medarbejdere.

Storm – House of Six Sigma har eksisteret siden 2002, hvor virksomheden blev grundlagt af Ane. Virksomheden har gennemgået en markant udvikling de seneste 15 år, fra få Six Sigma-entusiaster med store drømme til et anerkendt Six Sigma-hus, der har hjulpet små og store, offentlige og private organisationer – inden for både produktion og service – med at optimere og effektivisere deres processer, løse komplekse problemer og skabe de varige forandringer. Læs mere om vores kunder.

Vores Six Sigma-hus, hvor vi typisk underviser, ligger i Holte tæt på sø og natur, og med fine offentlige transportmuligheder. Du kan læse mere om vores hus her; Storm– House of Six Sigma

Vil du vide mere om Storm – House of Six Sigma? – Så læs om vores kultur og værdier her.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt

  Med denne uddannelse bliver du en eftertragtet medarbejder, der kan skabe ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90 % ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma anses for at indeholde nogle af de vigtigste ...
Læs mere