Samarbejde med Storm

Storm – House of Six Sigma arbejder for ledelsen ud fra de strategiske rammer, der er lagt, og vi arbejder sammen med medarbejderstaben. Med andre ord er vi kendte for at trække i arbejdstøjet og være i processen, hvor den finder sted og samtidig sikre kommunikation og forankring ledelsesmæssigt. Vi er kendte som et konsulenthus, der ”får ting til at ske”.

 

Et samarbejde med konsulenter bygger på tillid

Tillid skal man gøre sig fortjent til. Vi er kendte for at have en god fornemmelse for medarbejdere i alle organisationslag, og med en tillidsvækkende tilgang bliver vi ofte katalysator for forbedringsdialogen om uhensigtsmæssige forhold i organisationen.

 

Hvorfor vælge Storm – House of Six Sigma?

  • Vores Master Black Belts repræsenterer hver især mindst 10 års Lean Six Sigma-erfaring, bl.a. fra GE, 3M, Motorola samt andre større danske og europæiske virksomheder – både inden for produktion og administration.
  • Vi arbejder ikke efter standardløsninger. Hver kunde er i vores øjne unik, har sin egen konkrete historie og egne muligheder – og derfor vil vi sætte en specifik løsning op i samarbejde med kunden.
  • Vores firma er kendetegnet ved at have praktikere ansat. Alle har relevant og forskellig erhvervserfaring, hvilket gør, at vi altid kan sætte det hold, hvor der både er et godt fagligt og personligt match.
  • Vi sikrer robuste løsninger, der overdrages og forankres i organisationen.
  • Vi arbejder faktabaseret, hvilket betyder, at vi altid vil udfordre på problemernes omfang og karakterer via data for at sikre rette løsninger.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt

  Med denne uddannelse bliver du en eftertragtet medarbejder, der kan skabe ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90 % ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma anses for at indeholde nogle af de vigtigste ...
Læs mere