Storm - House of Six Sigmas samarbejdspartnere

Hos Storm er vi glade for alle vores samarbejdspartnere, som på hver sin måde bidrager til, at du kan få den bedste oplevelse hos os. Tryk på billederne, hvis du vil vide mere om vores samarbejdspartnere.

NNE er en international, rådgivende ingeniørvirksomhed specialiseret i den farmaceutiske industri. Storm samarbejder med NNE om at levere markedets bedste Six Sigma-uddannelser. Hvor vi har ekspertise i erhvervsområder lige fra service til produktion, ligger NNE’s ekspertise i design og optimering af farmaceutiske produktion. Samarbejdet muliggør en bredere kundeforståelse fra flere virksomhedskulturer, som sikrer bedre og mere effektive uddannelsesløsninger tilpasset kunden.

Vi har den store fornøjelse af, at indgå et strategisk samarbejde med den globale konsulent- og rådgivningsvirksomhed, Great Place to Work. Great Place to Works speciale er tillidsbaseret ledelse, social kapital og organisationsudvikling med udgangspunkt i medarbejderundersøgelser. I samarbejdet leverer Storm ydelser på en række specifikke områder, som naturligt kan bringes i spil i relation til Great Place to Works ydelser. Samarbejdet omfatter derfor dels en række af mindre kurser, dels større forløb, hvor vi sammen løfter kundens performance til nye højder.

Tempus Serva leverer skræddersyede IT-løsninger. Storm og Tempus Serva har sammen udviklet et processtyringsprogram, hvor du simpelt og effektivt kan indtaste data og optegne dine processer. Programmet har gjort det muligt at gå fra papirtegning af processer direkte til at arbejde interaktivt med processerne i programmet. Det skaber et mere fleksibelt og effektivt arbejde med procesoptimering – også når kundernes medarbejdere skal uddannes.

Lean Akademiet er en uddannelses- og konsulentvirksomhed med ekspertise i Lean-filosofien. Lean og Six Sigma har tradition for at være yderst velsupplerende i arbejdet med Operational Excellence. Storms samarbejde med Lean Akademiet muliggør bredtfavnende konsulentopgaver og uddannelsesforløb med skarp ekspertise inden for både Lean og Six Sigma.

Game Change er en af Europas førende internationale Lean Six Sigma-konsulentvirksomheder. Storm samarbejder med Game Change om Blended Learning-forløb. Sammen kan vi stille med lokale Lean Six Sigma-konsulenter på globalt plan og sikre indsigt i  de Lean Six Sigma-tendenser, der rører sig i hele verden.

Dansk Forening for Kvalitet (DFK) sætter fokus på vidensdeling og debat ift. alle aspekter af kvalitet. Storm bidrager til samarbejdet gennem artikler og oplæg, til gengæld giver DFK’s arbejde os indsigt i de problemstillinger og tendenser, der rører sig i landets kvalitetsafdelinger.

Foreningen for anvendt statistik (FAST) arbejder med at udbrede og forbedre kendskabet til statistiske metoder i det danske erhvervsliv. Storm er i løbende dialog med foreningen og holder sig derigennem ajour med statistikområdets udvikling. Samarbejdet er med til at holde os skarpe på statistik og udviklingen her indenfor.

IDA Proces er en del af Danmarks ingeniørforening (IDA); et fagligt fællesskab med fokus på teknologi på et højt niveau. Storm afholder såkaldte gå-hjem-møder og konferencer for IDA’s medlemmer for at udbrede og forbedre forståelsen af Six Sigma i den tekniske fagverden. Vores samarbejde med IDA Proces giver os indsigt i, hvad der rører sig inden for produktion og udvikling i Danmark.

MoreSteam er en virksomhed, der leverer E-Learning og online værktøjer. Ved hjælp af MoreSteams E-Learning-programmer kan Storm tilbyde visuelle og praksisbaserede E-learning-kurser i Six Sigma med mulighed for at interagere i undervisningen. Samarbejdet betyder, at vi kan levere fleksible og selvstyrede kursusforløb.

OpusWorks® specialiserer sig i at udvikle avancerede læringsløsninger og værktøjer til Operational Excellence og projektstyring. I samarbejde med OpusWorks® har vi udviklet skræddersyede LEAN- og Six Sigma-kurser – både som e-Learning og Blended Learning. Samarbejdet understøtter Storms vision om at tilbyde fleksible uddannelses- og kursusforløb, der passer ind i en travl hverdag. Med OpusWorks® kan vi opbygge meget korte forløb – faktisk ned til blot et par timers introduktion – og det vil stadig gøre en forskel.

Lutz Tückmantel er tysk rådgiver og konsulent i Lean Six Sigma. Gennem vores samarbejde med Lutz kan vi tilbyde tysksprogede Six Sigma-uddannelser og- kurser via Blended Learning-forløb – som understøtter vores ambitioner om fleksible og internationale uddannelses- og kompetenceudviklingsforløb. Samarbejdet giver os endvidere indsigt i tyske Six Sigma- og Operational Excellence-tendenser.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt / Lean Six Sigma Black Belt

Med Six Sigma Black Belt uddannelsen bliver du en eftertragtet medarbejder, der ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90% people ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma (DfSS) anses for at indeholde nogle af de ...
Læs mere