Storm fik indføring i Radical Collaboration

Storm fik indføring i Radical Collaboration

Hos Storm er vi – som de fleste vil vide – enormt fokuserede på at få mulige forbedringer til at fungere i praksis. Det betyder, at vi har valgt at kombinere LEAN Six Sigma med metoder indenfor både change management og samarbejde ml. mennesker.

I mandags var netop vores tilgang til samarbejde i fokus. Jim Tamm, som er manden bag Radical Collaboration® var i Danmark – og lagde heldigvis vejen forbi Holte. Så vi havde inviteret en række venner af huset til at opleve Jim live. Der var både foredrag, praktiske øvelser og refleksion på programmet.

Jim Tamm fortæller om, at trivsel og effektivitet hænger sammen.

Vi holder også af data. Data, som viser, at tingene virker. Så tilbage til de glade høns…. I hønsenes verden kan amerikansk forskning faktisk påvise, at hvis ægproducenterne virkelig fokuserer på at lave kolonier af samarbejdsvillige høns, så sker der ting og sager. I løbet af halvandet år steg hønsenes produktivitet knapt 2,5 gang – og dødeligheden faldt fra 67,9 pct. til 8,8 pct. Altså både levede hønsene længere og de ”arbejdede mere”, mens de levede. Trivsel og effektivitet hænger sammen!

Tænk om vi turde tage samarbejdskultur med i hele arbejdet omkring kvalitetsforbedringer og dermed skabe endnu bedre resultater? Det kan vi faktisk gøre! Det er muligt at vise, at ”grønne organisationer” vækster væsentlig mere end ”røde organisationer”. Målt i omsætning var væksten næsten 3 gange så stor… og bundlinjen 7,5 gange større vækst i organisationer med”grønne zoner”.

Jim anviste ganske simple metoder til at gøre noget! Læs mere om RadicalCollaboration® på Jims hjemmeside www.radicalcollaboration.com

Kontakt os også, hvis du gerne vil inviteres næste gang Jim kommer til Danmark.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt / Lean Six Sigma Black Belt

Med Six Sigma Black Belt uddannelsen bliver du en eftertragtet medarbejder, der ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90% people ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma (DfSS) anses for at indeholde nogle af de ...
Læs mere