The Lean Six Sigma Community – vi åbner på tirsdag

Lean Six Sigma Community

Som medlem i The Lean Six Sigma Community får du inspiration, netværk og faglig udvikling indenfor dit arbejde med mennesker, processer, kvalitet, data og optimering. Du får adgang til fagligt højt kompetente personer, som brænder for kvalitet og optimering. Du får adgang til skabeloner der er klar til brug. Gratis deltagelse på kurser – så du løbende holder din faglige profil skarp og opdateret. Og adgang til spændende virksomhedsbesøg, hvor du kan se, hvordan andre løser deres arbejde.

 

Et stort fagligt community – og vi mener et stort community

Faglige netværk er ofte begrænset til få deltagere. I dette netværk får du adgang til 100+ medlemmer – vores community er nemlig både fysisk og virtuelt. The Lean Six Sigma Community har sin helt egen virtuelle platform, hvor du kan oprette egen profil og finde stort set alt indenfor Lean Six Sigma. Du kan finde inspiration eller spørge andre medlemmer til råds. Skriv et opslag i det lukkede debatforum, der er helt sikkert en eller flere, som har svaret du søger – uanset om det gælder håndtering af data og statistikker i SAS JMP/Minitab eller organisatoriske udfordringer. Den videre dialog kan så fortsætte fortroligt mellem jer.

 

Diversitet er en styrke

I communityet kan du helt sikkert finde andre inden for samme industri eller faglige område, som bokser med de samme problemer som dig. Men måske kan inspirationen også findes andetsteds? Gode netværk handler også om at finde andre, som ikke er begrænset af en given industris dogmer og antagelser, men som ser tingene i nye perspektiver.

 

Tæt på, selvom du bor i Hanstholm – virtuelle møder

Communityet har både fysiske og virtuelle møder. Du kan deltage lige fra din PC på alle virtuelle møder uden at skulle rejse. De virtuelle møder er faglige møder af 2-4 timers varighed 3 gange hvert halve år – og du kan være med til at bestemme, hvad kommende møder skal handle om.

De fysiske møder i form af workshops, oplæg eller virksomhedsbesøg ligger fordelt i hele landet, så her vil det være forskelligt fra gang til gang hvor lang transport du vil have.

 

Slut med at skulle vælge mellem deltagelse på kurser eller en community-gruppe

Måske du, lige som mange andre, står overfor valget mellem at deltage på kurser eller være med i en community-gruppe? Dette problem er nu løst med et Bronze eller Guld medlemskab. The Lean Six Sigma Community tilbyder tre medlemstyper; Bronze, Sølv og Guld medlemskab – dem kan du høre meget mere om til åbningsfesten, som du kan tilmelde dig nederst på siden.

Som community-medlem har du adgang til en eller flere kursusdage om året. Så du løbende både kan opdatere dine kompetencer og har adgang til et stort fagligt netværk gennem communityet. Med Guld medlemskabet har du yderligere adgang til 10 timers professionel og personlig coaching fra en af Storms Lean Six Sigma Eksperter.

 

Ja tak, det lyder interessant… Kom med til virtuel åbningsfest

Til åbningsfesten kan du høre meget mere om The Lean Six Sigma Community, og bl.a. få en rundtur i det virtuelle medlemsrum med artikler, skabeloner, debatter mm. Til åbningsfesten kan du stille alle dine spørgsmål, så du kan finde det medlemskab, som passer bedst til dig. Du får også argumenterne på plads, så du kan overbevise din chef om, at dette er det helt rette.

 

Åbningsfesten er allerede nu på tirsdag d. 10.10. kl. 10.10

 

Onsite – med champagne

Festen holder vi på vores adresse, hvor vi byder på Champagne. Du kan tilmelde dig på Facebook som deltager eller bare som ”Interesseret”.

 

The Lean Six Sigma Community – vi åbner på tirsdag

 

 

Har du ikke facebook, så send os en mail.

The Lean Six Sigma Community – vi åbner på tirsdag

 

Live Stream

Direkte fra Facebook til dig på din elektroniske devise, uanset hvor i landet du er. Klik ind og tilmeld dig som deltager eller bare som ”interesseret”.

The Lean Six Sigma Community – vi åbner på tirsdag

 

Vi glæder os til at se dig

Med venlig hilsen Storm Teamet.

 

Læs mere om vores Lean Six Sigma Community her.

 

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt / Lean Six Sigma Black Belt

Med Six Sigma Black Belt uddannelsen bliver du en eftertragtet medarbejder, der ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90% people ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma (DfSS) anses for at indeholde nogle af de ...
Læs mere