Universal Robots vælger Storm til Six Sigma rejse

Universal Robots vælger Storm

Universal Robots vælger Storm til Six Sigma rejse. De seneste 10 år har robotvirksomheden Universal Robots været på en intens udviklingsrejse. Virksomhedens let programmerbare og fleksible industrirobotter har skabt stadig flere kunder på verdensplan. Det har resulteret i en fordobling af ansatte, kunder og produktionsareal. Og udviklingen fortsætter. Universal Robots har derfor taget et valg; deres rejse fortsætter som en Six Sigma rejse.

Fremtidens Universal Robots har gennemgået en total Six Sigma implementering – fra metode til tankegang, fra operatør til ingeniør. Storm – House of Six Sigma hjælper Universal Robots med at uddanne og kompetenceudvikle over 90 ansatte på tværs af virksomhedens niveauer og afdelinger. Der er altså tale om en gennemført Six Sigma satsning, der skal sikre virksomhedens fremtidige kvalitets-og effektivitetsniveau.

 

Fælles Six Sigma sprog og kultur skal skabes

Universal Robots Six Sigma satsning handler om at få skabt et fælles sprog og måde at tænke på. Det handler om at tænke problemer og løsninger på helt nye måder – nemlig i processer og ud fra kundens ønsker og behov. Og sidst men ikke mindst, handler det om at nedsætte variationen så kvaliteten øges.

’Kvalitet er et fælles ansvar’ – det er en gennemgående pointe i Six Sigma filosofien, og en pointe Universal Robots tilslutter sig. Derfor ved Universal Robots også, at en Six Sigma implementering kræver engagement, synlige tiltag og fuld ledelsesopbakning. Det er en kulturændring, hvor kvalitet, kundebehov og procestænkning bliver normen – og netop derfor vælger Universal Robots at sende langt størstedelen af sine ansatte i uddannelse og kompetenceudvikling. De forstår, at hvis det fælles Six Sigma sprog skal skabes, må repræsentanter fra samtlige afdelinger og niveauer kende til Six Sigma ånden.

Hos Storm – House of Six Sigma er vi glade for at kunne være med på Universal Robots spændende rejse og ser frem til det fremtidige samarbejde.

 

Skal du også på en Six Sigma rejse?

Ønsker du, som Universal Robots, en Six Sigma implementering og mangler sparring på rejsen. Så kontakt os endelig.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt / Lean Six Sigma Black Belt

Med Six Sigma Black Belt uddannelsen bliver du en eftertragtet medarbejder, der ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90% people ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma (DfSS) anses for at indeholde nogle af de ...
Læs mere