Skip to content

Om Storm - House of Six Sigma

Storm – House of Six Sigma er stedet, hvor vi lever og ånder for organisations- og ledelsesfilosofien Lean Six Sigma. Både når vi afholder uddannelser, og når vi i praksis hjælper organisationer og deres medarbejdere med at gøre tingene lidt smartere. Vi er ikke rådgivere, for vores kunder har selv det bedste kendskab til deres egen forretning og virkelighed. Vi kan i stedet tilbyde ”frække spørgsmål”, nye briller til at se egen virkelighed gennem og selvfølgelig også de statistiske analyser, som man ikke altid selv har mulighed for at lave.

Storm – House of Six Sigma har eksisteret siden 2002, hvor virksomheden blev grundlagt af Ane Storm Ry. Virksomheden har gennemgået en markant udvikling de seneste 15 år, fra få Six Sigma-entusiaster med store drømme til et anerkendt Six Sigma-hus, der har hjulpet små og store, offentlige og private organisationer inden for både produktion og service med at optimere og effektivisere deres processer, løse komplekse problemer og skabe de varige forandringer.

Storm House of Six Sigma

Storms medarbejdere - konsulenter med en faglig, teoretisk og praktisk ballast

Og så er der jo os i Storm. Vi er alle mennesker. Mennesker, som har oplevet lidt af hvert. Mennesker og personer, som ønsker en hverdag, hvor det er både udfordrende og sjovt at gå på arbejde. Men hvor der også skal være plads til den enkelte personlighed – med alle de facetter, vi som mennesker, rummer.

Flokken hos Storm kan vel deles i tre. Der er gruppen af de ”udadvendte”. Det er dem, som du møder i vores undervisningslokaler, i din egen organisation og ved arrangementer ud af huset. Hver og en er ”delvist hjernevasket, inficeret og brændemærket” med Lean Six Sigma på alle måder. Typisk akademikere med en længerevarende uddannelse. Suppleret med megen uddannelse og viden om Lean Six Sigma. Alle er praktikere, som har oplevet både nedture og opture indenfor forbedringer, forandringer og kompliceret problemløsning.

Oplevet bump på vejen – også når man lige troede, at det gik godt. Og oplevet, at selv den skøreste idé rent faktisk kunne virke. De ”udadvendte” lever for faglige udfordringer og for at skabe kompetenceudvikling ud fra processer, personer og datadrevet performance. Alle er House of Six SigmaTM.

Den anden gruppe af mennesker, som du finder i vores fysiske House of Six Sigma har andre kvalifikationer. De holder af at få alle gæster til at føle sig velkommen og godt hjemme i huset. De er til tider mere stille – men mindst lige så committede i deres eget eget virke. Det er kærligheden til service, orden, huset og haven, som driver denne gruppe. Alle med et fælles ønske om at skabe rum og selv ”blive rummet”. Den slags kan vi nemlig også i House of Six Sigma.

Den tredje gruppe er stor og global. Det er vores netværk af samarbejdspartnere, sparringspartnere og inspiratorer. De kommer og går i huset. Megen dialog er virtuel. Fordi man nogle gange skal ud over de danske grænser, hvis vi skal finde excellent e-learning, dygtige softwarefolk eller Black Belts, som kan undervise på portugisisk.

Uanset hvem du møder eller snakker med, så kan du forvente, at de oprigtigt har et ønske om at hjælpe dig og din virksomhed til at opnå endnu bedre resultater – og give dig en god oplevelse i, hos og med House of Six Sigma.

Hvem skabte Storm - House of Six Sigma? Hør Ane fortælle...

Storms kultur og værdier - det skal være sjovt at gå på arbejde

IMG_9868
Vi vil ikke “bare” uddanne, vi vil skabe værdifuld forandring

Vi ved, at mennesker lærer bedst, når de er klar til det. Alle vores ydelser er baseret på en grundlæggende forståelse af, at vi alle lærer forskelligt, på forskellige tidspunkter, og at denne læring og kompetenceudvikling skal passe ind i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi yderst fleksible og situationstilpassede uddannelses- og kursusforløb, hvor du selv kan være med til at forme din Six Sigma udvikling.

Det vigtigste for os er, at du får anvendt din teoretiske viden i praksis – vi uddanner ikke bare, vi har et reelt ønske og det mål, at det, du lærer hos os, skaber værdi for dig og din virksomhed.

Lean Six Sigma
Vi kender til virkelighedens Six Sigma-udfordringer

Vi har alle selv arbejdet med Lean Six Sigma i forskellige organisationer, og kommer derfor med en skarp faglig og erfaringsbaseret ballast. På baggrund af vores erfaring og viden, evner vi hurtigt at sætte os ind virksomheders problemstillinger og identificere potentielle forbedringsområder.

Det betyder meget for os, at vi har kendskab til den praksis, vi underviser i – så vi kan sikre varige og effektive løsninger. Ved at samarbejde med og lytte til vores kunder, trækker vi også på andre end os selv, når vi skal forstå aktuelle Lean Six Sigma-tendenser og udfordringer – det er for os den bedste måde at sikre bevægelsen fra teori til praksis.

Lean Six Sigma
Vi tør gå forrest for at sikre Danmarks skarpeste Six Sigma-hus

Hos Storm går vi aldrig på kompromis med vores faglighed. Vi har Lean Six Sigma i vores DNA og stræber altid efter at være de bedste til det, vi laver. Det betyder også, at vi tør være kreative, gøre ting anderledes og risikere nederlag for at skabe udvikling.

Vi kæmper hele tiden for fortsat at være Danmarks fagligt skarpeste Six Sigma-hus – og hvis man vil være på toppen, må man turde tage de beslutninger og diskussioner, der sikrer den bedste løsning for vores kunder. Vi forpligter os til at holde den faglige fane højt for vores kunder – vi kan faktisk slet ikke lade være.

Storm - House of Six Sigma
Vi holder fast i vores Storm-kultur

At det er sjovt at gå på arbejde, er der fuldstændig enighed om blandt os i Storm. Vi arbejder med det, vi brænder for med stort selvstændigt ansvar og råderum. Hånd i hånd med ansvaret går friheden nemlig til at tilrettelægge arbejdet, så det bedst muligt møder kundens behov, men også så det passer ind i den enkeltes hverdag.

Internt har vi et meget uformelt og idéskabende miljø. Det bygger på vores engagement, indlevelsesevne og det grundlæggende syn på virkeligheden – vi ser muligheder frem for begrænsninger. Nye idéer bliver vendt og drejet, og mange af dem bliver levet ud. På den måde er vi hver især med til at udvikle og hele tiden skabe den bedste version af Storm – House of Six Sigma.

Storm - House of Six Sigmas samarbejdspartnere

Hos Storm er vi glade for alle vores samarbejdspartnere, som på hver sin måde bidrager til, at du kan få den bedste oplevelse hos os. Tryk på billederne, hvis du vil vide mere om vores samarbejdspartnere.

NNE er en international, rådgivende ingeniørvirksomhed specialiseret i den farmaceutiske industri. Storm samarbejder med NNE om at levere markedets bedste Six Sigma-uddannelser. Hvor vi har ekspertise i erhvervsområder lige fra service til produktion, ligger NNE’s ekspertise i design og optimering af farmaceutiske produktion. Samarbejdet muliggør en bredere kundeforståelse fra flere virksomhedskulturer, som sikrer bedre og mere effektive uddannelsesløsninger tilpasset kunden.

Vi har den store fornøjelse af, at indgå et strategisk samarbejde med den globale konsulent- og rådgivningsvirksomhed, Great Place to Work. Great Place to Works speciale er tillidsbaseret ledelse, social kapital og organisationsudvikling med udgangspunkt i medarbejderundersøgelser. I samarbejdet leverer Storm ydelser på en række specifikke områder, som naturligt kan bringes i spil i relation til Great Place to Works ydelser. Samarbejdet omfatter derfor dels en række af mindre kurser, dels større forløb, hvor vi sammen løfter kundens performance til nye højder.

Tempus Serva leverer sammen med Storm, skræddersyede IT-løsninger til processtyring. Du kan simpelt og effektivt indtaste data og optegne dine processer med dette værktøj. Programmet har gjort det muligt at gå fra papirtegning af processer direkte til at arbejde interaktivt med processerne i programmet. Det skaber et mere fleksibelt og effektivt arbejde med procesoptimering – også når kundernes medarbejdere skal uddannes.

Lean Akademiet er en uddannelses- og konsulentvirksomhed med ekspertise i Lean-filosofien. Lean og Six Sigma har tradition for at være yderst velsupplerende i arbejdet med Operational Excellence. Storms samarbejde med Lean Akademiet muliggør bredtfavnende konsulentopgaver og uddannelsesforløb med skarp ekspertise inden for både Lean og Six Sigma.

InfinityQS and Storm - House of Six SigmaInfinityQS er verdens ledende udbyder af statistikværktøjet SPC (Statistical Process Control). I samarbejde med InfinityQS tilbyder Storm den intelligente kvalitetsplatform 'Enact', som simplificerer og effektiviserer indsamling, analyse og rapportering af data i dagligdagen. Målet er reducering af scrap og spild og forbedring af den overordnede kvalitet.

Game Change er en af Europas førende internationale Lean Six Sigma-konsulentvirksomheder. Storm samarbejder med Game Change om Blended Learning-forløb. Sammen kan vi stille med lokale Lean Six Sigma-konsulenter på globalt plan og sikre indsigt i  de Lean Six Sigma-tendenser, der rører sig i hele verden.

Dansk Forening for Kvalitet (DFK) sætter fokus på vidensdeling og debat ift. alle aspekter af kvalitet. Storm bidrager til samarbejdet gennem artikler og oplæg, til gengæld giver DFK’s arbejde os indsigt i de problemstillinger og tendenser, der rører sig i landets kvalitetsafdelinger.

Foreningen for anvendt statistik (FAST) arbejder med at udbrede og forbedre kendskabet til statistiske metoder i det danske erhvervsliv. Storm er i løbende dialog med foreningen og holder sig derigennem ajour med statistikområdets udvikling. Samarbejdet er med til at holde os skarpe på statistik og udviklingen her indenfor.

IDA Proces er en del af Danmarks ingeniørforening (IDA); et fagligt fællesskab med fokus på teknologi på et højt niveau. Storm afholder såkaldte gå-hjem-møder og konferencer for IDA’s medlemmer for at udbrede og forbedre forståelsen af Six Sigma i den tekniske fagverden. Vores samarbejde med IDA Proces giver os indsigt i, hvad der rører sig inden for produktion og udvikling i Danmark.

MoreSteam er en virksomhed, der leverer E-Learning og online værktøjer. Ved hjælp af MoreSteams E-Learning-programmer kan Storm tilbyde visuelle og praksisbaserede E-learning-kurser i Six Sigma med mulighed for at interagere i undervisningen. Samarbejdet betyder, at vi kan levere fleksible og selvstyrede kursusforløb.

OpusWorks® specialiserer sig i at udvikle avancerede læringsløsninger og værktøjer til Operational Excellence og projektstyring. I samarbejde med OpusWorks® har vi udviklet skræddersyede LEAN- og Six Sigma-kurser – både som e-Learning og Blended Learning. Samarbejdet understøtter Storms vision om at tilbyde fleksible uddannelses- og kursusforløb, der passer ind i en travl hverdag. Med OpusWorks® kan vi opbygge meget korte forløb – faktisk ned til blot et par timers introduktion – og det vil stadig gøre en forskel.

Lutz Tückmantel er tysk rådgiver og konsulent i Lean Six Sigma. Gennem vores samarbejde med Lutz kan vi tilbyde tysksprogede Six Sigma-uddannelser og- kurser via Blended Learning-forløb – som understøtter vores ambitioner om fleksible og internationale uddannelses- og kompetenceudviklingsforløb. Samarbejdet giver os endvidere indsigt i tyske Six Sigma- og Operational Excellence-tendenser.

Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

Få viden, inspiration og indsigt. Gratis og uforpligtende.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
IASSC logo
Scroll To Top