Om Storm - House of Six Sigma

Storm – House of Six Sigma er stedet, hvor vi lever og ånder for organisations- og ledelsesfilosofien Lean Six Sigma. Både når vi afholder uddannelser, og når vi i praksis hjælper organisationer og deres medarbejdere med at gøre tingene lidt smartere. Vi er ikke rådgivere, for vores kunder har selv det bedste kendskab til deres egen forretning og virkelighed. Vi kan i stedet tilbyde ”frække spørgsmål”, nye briller til at se egen virkelighed gennem og selvfølgelig også de statistiske analyser, som man ikke altid selv har mulighed for at lave.

Storm – House of Six Sigma har eksisteret siden 2002, hvor virksomheden blev grundlagt af Ane Storm Ry. Virksomheden har gennemgået en markant udvikling de seneste 15 år, fra få Six Sigma-entusiaster med store drømme til et anerkendt Six Sigma-hus, der har hjulpet små og store, offentlige og private organisationer inden for både produktion og service med at optimere og effektivisere deres processer, løse komplekse problemer og skabe de varige forandringer.

Storm - House of Six Sigma. Uddannelseshus indenfor procesoptimerine, forbedringer og kvalitet.

Storms medarbejdere - konsulenter med en faglig, teoretisk og praktisk ballast

Og så er der jo os i Storm. Hver og en ”delvist hjernevasket, inficeret og brændemærket” med Lean Six Sigma på alle måder. Praktikere, som har oplevet både nedture og opture. Vi er House of Six SigmaTM.

Du kan forvente at møde et team af personer med en høj faglighed inden for Operational Excellence med afsæt i kvalitets- og ledelsesfilosofien Lean Six Sigma, og som oprigtigt har et ønske om at hjælpe dig og din virksomhed til at opnå endnu bedre resultater.

Nedenfor kan du møde vores top kompetente og imødekommende medarbejdere.

Ane Storm Ry. Proceskonsulent. Konsulent.

Ane Storm Ry

Master Black Belt
Telefon: +45 7020 7141
Mobil: +45 3011 7141 E-mail: Ane@Storm.dk
Pouline Belza. Lean Six Sigma ekspert. Procesoptimering. Proceskortlægning. Konsulent.

Pouline Belza

Master Black Belt
Telefon: +45 7020 7141
Mobil: +45 2985 7161 E-mail: Pouline@storm.dk
Marcus Sørensen. Lean Six Sigma Konsulent. Proceskonsulent. Ingeniør.

Marcus Sørensen

Master Black Belt
Telefon: +45 7020 7141
Mobil: +45 2573 7131 E-mail: Marcus@storm.dk
Charlotte Rosenberg. Konsulent. Forandringsledelseskonsulent.

Charlotte Rosenberg

Black Belt
Telefon: +45 7020 7141
Mobil: +45 2985 7121 E-mail: Charlotte@storm.dk
Anette 3 (3)

Anette Friis Hansen

Green Belt
Telefon: +45 7020 7141
Mobil: +45 2619 44 10 E-mail: Anette@storm.dk
Mikkel Ketil

Mikkel Ketil

Green Belt
Telefon: +45 7020 7141
Mobil: +45 6160 3106 E-mail: Mikkel@storm.dk
Anna Sørensen. Receptionist Storm - House of Six Sigma.

Anna Sørensen

Administration
Telefon: +45 7020 7141
Mobil: +45 2330 6000 E-mail: Anna@storm.dk

Hvem skabte Storm - House of Six Sigma? Hør Ane fortælle...

Storms kultur og værdier - det skal være sjovt at gå på arbejde

IMG_9868
Vi vil ikke “bare” uddanne, vi vil skabe værdifuld forandring

Vi ved, at mennesker lærer bedst, når de er klar til det. Alle vores ydelser er baseret på en grundlæggende forståelse af, at vi alle lærer forskelligt, på forskellige tidspunkter, og at denne læring og kompetenceudvikling skal passe ind i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi yderst fleksible og situationstilpassede uddannelses- og kursusforløb, hvor du selv kan være med til at forme din Six Sigma udvikling.

Det vigtigste for os er, at du får anvendt din teoretiske viden i praksis – vi uddanner ikke bare, vi har et reelt ønske og det mål, at det, du lærer hos os, skaber værdi for dig og din virksomhed.

Lean Six Sigma
Vi kender til virkelighedens Six Sigma-udfordringer

Vi har alle selv arbejdet med Lean Six Sigma i forskellige organisationer, og kommer derfor med en skarp faglig og erfaringsbaseret ballast. På baggrund af vores erfaring og viden, evner vi hurtigt at sætte os ind virksomheders problemstillinger og identificere potentielle forbedringsområder.

Det betyder meget for os, at vi har kendskab til den praksis, vi underviser i – så vi kan sikre varige og effektive løsninger. Ved at samarbejde med og lytte til vores kunder, trækker vi også på andre end os selv, når vi skal forstå aktuelle Lean Six Sigma-tendenser og udfordringer – det er for os den bedste måde at sikre bevægelsen fra teori til praksis.

Lean Six Sigma
Vi tør gå forrest for at sikre Danmarks skarpeste Six Sigma-hus

Hos Storm går vi aldrig på kompromis med vores faglighed. Vi har Lean Six Sigma i vores DNA og stræber altid efter at være de bedste til det, vi laver. Det betyder også, at vi tør være kreative, gøre ting anderledes og risikere nederlag for at skabe udvikling.

Vi kæmper hele tiden for fortsat at være Danmarks fagligt skarpeste Six Sigma-hus – og hvis man vil være på toppen, må man turde tage de beslutninger og diskussioner, der sikrer den bedste løsning for vores kunder. Vi forpligter os til at holde den faglige fane højt for vores kunder – vi kan faktisk slet ikke lade være.

Storm - House of Six Sigma
Vi holder fast i vores Storm-kultur

At det er sjovt at gå på arbejde, er der fuldstændig enighed om blandt os i Storm. Vi arbejder med det, vi brænder for med stort selvstændigt ansvar og råderum. Hånd i hånd med ansvaret går friheden nemlig til at tilrettelægge arbejdet, så det bedst muligt møder kundens behov, men også så det passer ind i den enkeltes hverdag.

Internt har vi et meget uformelt og idéskabende miljø. Det bygger på vores engagement, indlevelsesevne og det grundlæggende syn på virkeligheden – vi ser muligheder frem for begrænsninger. Nye idéer bliver vendt og drejet, og mange af dem bliver levet ud. På den måde er vi hver især med til at udvikle og hele tiden skabe den bedste version af Storm – House of Six Sigma.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt / Lean Six Sigma Black Belt

Med Six Sigma Black Belt uddannelsen bliver du en eftertragtet medarbejder, der ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90% people ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma (DfSS) anses for at indeholde nogle af de ...
Læs mere