Storm – uddannelse uden aflysning, hver gang

Storm - uddannelse uden aflysning

Fik du overtalt din chef? Brugte du timer på først at overbevise ham/hende og gik derefter den slagne vej til økonomichefen, hvor du talte din sag? Gik du tilbage til projektkontoret og estimerede, hvad netop denne uddannelse kunne gøre for dig, dine kolleger og jeres kunder? Og nåede du helt frem til uddannelsesstedet, og så blev det aflyst?

Vi har gennem et årti afholdt uddannelser for mange typer af kursister i alle typer af afdelinger og virksomheder, og én ting ved vi med sikkerhed: Det er ikke sjovt at møde op til en aflyst uddannelse  – specielt ikke hvis man kommer helt fra Jylland. Vi har yderst sjældent aflyst en uddannelse  og for at gøre vores kursister endnu mere sikre i deres valg, slår vi nu fast, at vi ikke aflyser uddannelser.
I praksis betyder det, at hvis du kan finde en kursusdato på vores Lean Six Sigma Black Belt, Green Belt eller fra Green Belt til Black Belt uddannelser – så holder den, og du kan regne med den i din planlægning.

 

Vores kurser er ikke bare kurser – det er uddannelser

Når vi underviser i Lean Six Sigma ved vi, at kurset hænger sammen med forventninger til en virksomheds produktion, service eller leverancer internt som over for slutkunder. Planlægningen med at øge sin egen viden og dele den med andre har ofte til formål, at give en effekt flere steder i organisationen. Derfor giver vores nye kursuspolitik mening, når din uddannelsesleverandør skal vælges.

Når vi underviser, beder vi altid vores deltagere om at evaluere vores indsats, og vores erfaring kan ses i resultaterne. Med scorer mellem 4 og 5 (5 er bedst) i vores evalueringer ved vi, at det kan betale sig at lytte til vores kursister, også når det kommer til sikkerheden for undervisningskvalitet og gennemførsel.

Derfor aflyser vi aldrig kurser. Læs mere her om vores Black Belt og Green Belt-uddannelser. Vi har også enkeltdagskurser i Six Sigma.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt / Lean Six Sigma Black Belt

Med Six Sigma Black Belt uddannelsen bliver du en eftertragtet medarbejder, der ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90% people ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma (DfSS) anses for at indeholde nogle af de ...
Læs mere