Skip to content

Storm – uddannelse uden aflysning, hver gang

Storm - uddannelse uden aflysning

Fik du overtalt din chef? Brugte du timer på først at overbevise vedkommende og gik derefter den slagne vej til økonomichefen, hvor du talte din sag? Gik du tilbage til projektkontoret og estimerede, hvad netop denne uddannelse kunne gøre for dig, dine kolleger og jeres kunder? Og nåede du måske endda helt frem til uddannelsesstedet, og så blev det aflyst?

Vi har gennem årene afholdt uddannelser for mange typer af kursister i alle typer af afdelinger og virksomheder, og én ting ved vi med sikkerhed: det er ikke sjovt at møde op til en aflyst uddannelse  – specielt ikke hvis man kommer helt fra Jylland.

Hos Storm har vi en kursus politik der hedder, at vi ikke aflyser kurser! I praksis betyder det, at hvis du er tilmeldt en kursusdato på eks. vores Lean Six Sigma Black Belt, Green Belt eller enkeltdagskurser – så holder den, og du kan altså regne med den i din planlægning.

 

Vores kurser er ikke bare kurser – det er uddannelser

Når vi underviser ved vi, at kurset hænger sammen med forventninger til en virksomheds produktion, service eller leverancer internt som over for slutkunder. Planlægningen med at øge sin egen viden og dele den med andre har ofte til formål at give en effekt flere steder i organisationen. Derfor giver vores kursus politik mening, når din uddannelsesleverandør skal vælges.

Når vi underviser, beder vi altid vores deltagere om at evaluere vores indsats, og vores erfaring kan ses i resultaterne. Med scorer mellem 4 og 5 (5 er bedst) i vores evalueringer ved vi, at det kan betale sig at lytte til vores kursister, også når det kommer til sikkerheden for undervisningskvalitet og gennemførsel.

Derfor aflyser vi aldrig kurser. Så tøv ikke med at kigge på vores uddannelser eller enkeltdagskurser – dem kan du regne med.

Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top