Markedets mest seriøse Lean Six Sigma uddannelser!

Søger du et Lean Six Sigma kursus, så finder du her på siden markedets mest seriøse og kundefokuserede Lean Six Sigma kursusprogram, som du kan tilpasse til dine individuelle behov. Læs mere om dette længere nede på siden.

Kvalitet er vores succesparameter

IASSC Accredited Training OrganizationNår du tager en uddannelse i kvalitets- og ledelsesfilosofien Lean Six Sigma kan du være sikker på at kvaliteten af uddannelsen er i top hos os. Vi benchmarker løbende vores curriculum op mod flere internationale og anerkendte standarder. Fx ISO (13053-1, 13053-2, 18404), ASQ ( American Society of Quality) og IASSC som vi også er akkrediteret hos.

Vores mest populære uddannelser

Green Belt

Lær at lede og gennemføre forbedringsprojekter inden for eget fagområde eller organisatoriske enhed og opnå signifikante forretningsmæssige resultater.

Black Belt

Lær at gennemføre tværfaglige og tværorganisatoriske forbedringsprojekter, der kan have store mængder data og opnå af signifikante forretningsmæssige resultater.

-

White Belt

En halv dag hvor du og måske dine projektdeltagere eller kolleger bliver introduceret til Lean Six Sigma metoden.

 

-

Yellow Belt

Lær forbedringsmodellen DMAIC som bruges til forbedring af eksisterende produkter og processer.

 

-

Praktisk DMAIC Projekt

Anvend DMAIC-metoden i praksis som del af Green eller Black Belt-uddannelsen eller som ekstra støtte til næste projekt.  

 

-

Blended Black Belt

Kombinere det bedste fra klasseundervisning og e-learning for at optimere din tid og læring (på engelsk).

 

-

Virksomhedskursus

Vi designer virksomhedsspecifikke forløb, så det dækker jeres behov, understøtter jeres strategi og jeres ambitioner.

 

Få et kik ind i undervisningen

Hvad siger vores kunder?

Dan FoldagerI forbindelse med min Lean Six Sigma Black Belt-certificering har jeg via undervisning og sparring været i kontakt med en række fantastiske mennesker i Storm , som alle har godt humør, faglighed samt evnen til at se løsninger som fællestræk. Hvis du søger et godt og udviklende forløb inden for Six Sigma-verdenen, kan jeg varmt anbefale Storm som stifinder.

Dan Foldager

Project Safety Manager Specialist, LEGO System A/S

Karsten Grove BuchDa jeg stod over for at skulle opgradere mit Lean Six Sigma Green Belt til et Black Belt, faldt det mig naturligt at vælge Storm, hvilket jeg ikke siden har fortrudt. De forventninger, jeg havde til forløbet efter at have oplevet den professionalisme og indlevelse, som kendetegner konsulenterne fra Storm, er til fulde blevet indfriet.

En ting, der især har gjort forløbet udbytterigt, er de coachingseancer, der er ude i egen virksomhed imellem hvert modul. I forbindelse med disse seancer er der mulighed for at få inputtet fra det netop overståede modul konkretiseret, så det passer ind i den problemstilling, man selv sidder med.

Jeg har kollegaer, der har taget henholdsvis Yellow og Green Belt hos Storm og fra dem får jeg positive tilbagemeldinger, der falder i tråd med, hvad jeg selv har oplevet. Jeg kan uden forbehold anbefale Storms Lean Six Sigma-uddannelser på alle niveauer.

Karsten Grove Buch

Senior SC Development Consultant, Carlsberg Danmark A/S

Kursuskalender

Klik og se hele kursuskalenderen frem til juni 2018 i Excel.

Kursus- og uddannelsesoversigt

Klik på billedet for at se oversigten i fuld størrelse i Excel.

Hos os kan du skræddersy din egen Lean Six Sigma-uddannelse

Uddannelserne er modulopbygget, så du kan tage modulerne som enkeltstående kurser eller sammensætte dem til et uddannelsesforløb. I nedenstående infographic kan du se hvordan Lean Six Sigma uddannelserne er opbygget. Hvor du starter med DMAIC forståelse og bygger gradvis mere og mere på indtil du har en Six Sigma Black Belt uddannelse. Du er velkommen til at starte med en fuld Lean Six Sigma Black Belt og supplere med yderligere moduler efter ønske eller bare tage et enkelt kursus.

Six Sigma kursusoversigt

Skab værdifulde kvalitets- og effektivitetsforbedringer

Din uddannelse hos os er mere end et certifikat. Du uddanner dig til at kunne levere forretningsresultater. Under din uddannelse gennemfører du et strategisk forbedringsprojekt i din virksomhed. Her demonstrerer du dine evner til at skabe værdifulde kvalitets- og effektiviseringsforbedringer. De fleste uddannelsesprojekter opnår en gevinst på mellem 500.000 kr. og 2 mio. kr., men vi har også set helt op til 70-80 mio. kr. på et enkelt projekt!

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt

  Med denne uddannelse bliver du en eftertragtet medarbejder, der kan skabe ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90 % ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma anses for at indeholde nogle af de vigtigste ...
Læs mere