Skip to content

Lean Six Sigma uddannelser

Søger du en Lean Six Sigma uddannelse? Så finder du her på siden markedets mest seriøse og kundefokuserede Lean Six Sigma uddannelser og certificeringer, som du kan tilpasse til dine individuelle behov. Du kan også vælge at tage enkeltdagskurser indenfor netop det område du ønsker. Få overblik over Storms enkeltdagskurser her.

White Belt

white belt

Brug en halv dag og få indsigt i, hvordan du som individ, og I som organisation kan bringe jer i front med kvalitets- og ledelsesfilosofien Six Sigma.

Yellow Belt / DMAIC

Yellow Belt

Lær at anvende forbedringsmodellen DMAIC, som bruges til at forbedre kvaliteten af eksisterende produkter og processer i forskellige brancher.

Green Belt

Green Belt

Led og gennemfør forbedringsprojekter inden for eget fagområde eller organisatoriske enhed og opnå signifikante forretningsmæssige resultater.

Black Belt

black-belt

Lær at gennemføre tværfaglige og tværorganisatoriske forbedringsprojekter, der kan have store mængder data og opnå signifikante forretningsmæssige resultater.

Master Black Belt

masterblackbelt

Denne overbygning til Black Belt fokuserer på den organisatoriske drift af Lean Six Sigma. Forandringsledelse og organisatorisk forståelse er centrale komponenter.

Praktisk DMAIC projekt

DMAIC projekt

Anvend forbedringsmetoden DMAIC i   praksis som del af Green eller Black Belt uddannelsen eller som ekstra støtte til dit næste forbedringsprojekt.

Six Sigma bælterækkefølge - hvor kan du starte?

Six Sigma uddannelser er inddelt i bæltefarve-niveauer. Typisk som White belt > Yellow Belt > Green Belt > Black Belt.

Du behøver dog ikke at følge rækkefølgen slavisk. Du kan sagtens gå direkte i gang med en Green eller Black Belt uddannelse, hvis ressourcerne og behovet er hertil. Ønsker du en grundlæggende introduktion til Six Sigma inden du påbegynder et større Six Sigma arbejde, kan det være en god ide at starte med enten White eller Yellow Belt. Er du i tvivl? Så ring til os, sammen finder vi den uddannelse der dækker dine behov og ønsker.

Typisk Six Sigma bælterækkefølge

Six Sigma bælter rækkefølge

Six Sigma forløb kort fortalt

Måske har du allerede kendskab til Six Sigma, måske er det helt nyt for dig. Se videoen og få et overordnet indblik i, hvad Six Sigma rent faktisk er, og hvad det kan gøre for dig og din organisation.

Mere end et certifikat...

Din uddannelse hos os er mere end bare et certifikat. Du uddanner dig til at kunne levere reelle forretningsresultater.

Under din uddannelse gennemfører du et strategisk forbedringsprojekt i din virksomhed. Her demonstrerer du dine evner til at skabe værdifulde kvalitets- og effektiviseringsforbedringer. De fleste uddannelsesprojekter opnår en gevinst på mellem 500.000 kr. og 2 mio. kr., men vi har også set helt op til 70-80 mio. kr. på et enkelt projekt!

Arbejsdage hos Storm - Læring i centrum

Hos Storm går vi op i din læring. Al undervisning foregår i en vekselvirkning mellem teori og praksis, gennem øvelser, diskussioner og eksempler. Vi afholder endda arbejdsdage, som for Green og Black Belt er obligatoriske. På arbejdsdagene arbejder du med dit projekt i Storm-huset, hvor du kan sidde alene eller spare med andre kursister eller Storms konsulenter.

Du har også mulighed for at benytte Storm-huset udenfor arbejdsdagene, hvis du er Green- eller Black Belt kursist eller Premium community medlem.

Skræddersy din egen Lean Six Sigma uddannelse

Uddannelserne er modulopbygget, så du kan tage modulerne som enkeltstående kurser eller sammensætte dem til et uddannelsesforløb. I nedenstående infographic kan du se hvordan Lean Six Sigma uddannelserne er opbygget. Hvor du starter med DMAIC forståelse, og bygger gradvis mere og mere på, indtil du har en Six Sigma Black Belt uddannelse. Du er velkommen til at starte med en fuld Lean Six Sigma Black Belt og supplere med yderligere moduler efter ønske, eller du kan tage en Yellow eller Green Belt, eller blot et enkelt kursus - det er helt op til dig.

Six Sigma kursusoversigt og uddannelsesoversigt

Valgfag og obligatoriske fag under din Lean Six Sigma uddannelse

Vores modulopbygning betyder, at du kan skræddersy din Lean Six Sigma uddannelse, så den tilpasses netop dine individuelle behov. Uddannelserne består af en række obligatoriske fag og valgfag. På billedet ser du pris og mulig sammensætning af fag/moduler per uddannelse.

Du kan altid starte direkte på den bæltefarve, som du har brug for. Se kalenderen for kurser og uddannelsesopstart.

 

Kontakt os for mere information.

Invalid Email
Invalid Number
Valgmoduler billede 2020

Storm – House of Six Sigma er en anbefalelsesværdig Lean Six Sigma-udbyder. De har hyggelige og stemningsfulde rammer. Det giver tryghed og åbner for fortrolighed på holdene, så man kan dele hinandens gode og dårlige real life-erfaringer og lære af dem. Storm formår at tilrettelægge undervisningen, så den er varieret og spændende med en god blanding af teori, eksempler, dialog, øvelser og vekslende mellem forskellige undervisere, som brænder for forskellige emner.

Christel Brygger Haugsted

Supply Chain Director, Bavarian Nordic A/S

E-learning forløbet fungerede rigtig godt. Gennem virtuelle møder har jeg fået god hjælp og sparring. Jeg kunne høre, at jeg hver gang blev mødt med et smil og engagement. Jeg vil klart anbefale Storm – House of Six Sigma.

Ian Jørgensen

Lean Six Sigma Green Belt e-learning

Forløbet har været super godt, og jeg er glad for den kommunikation, jeg havde med min underviser Pouline. Det som også har været godt ved forløbet er, at man ikke bare tager den første løsning, men at man analyserer problemet og bruger DMAIC metoden gennem de forskellige faser. Det sikrer, at du løser de problemer, du har, i stedet for at løse de problemer, du tror du har.

Caspar Skau Madsen

West Pharmaceutical Services Danmark

Jeg vil anbefale Storm – House of Six Sigma fordi det har været en god proces med god dialog og læring. Jeg valgte Storm, fordi jeg ønskede et forløb på engelsk. De har har været i branchen i mange år, og var nogle af pionererne i Danmark. Derudover, så er det bare et dejligt sted at komme.

Maria Schmidt

FLSchmidt

Den største overraskelse var glæden ved at bruge data, og kunne fastslå, at DMAIC også er brugbar i administrative processer.

Tonie Maria Schæffer Jensen

AP Pension

Vi har arbejdet tæt sammen med Storm – House of Six Sigma. Både i forhold til Six Sigma, bælter i alle farver, og i et stort systematisk arbejde med at få anvendt tillærte kompetencer i praksis. Sidstnævnte har skabt forbedringer i millionklassen. Storm har formået på den mest eksemplariske måde at tilpasse, udfordre og løfte medarbejdere på alle niveauer. Det mest fantastiske er, at de brænder for Bisca, som om det var deres ‘eget’, og det engagement og nærvær smitter, så alle omkring dem bliver bedre og yder langt over niveau.

Else Pedersen

HR Chef, Bisca A/S

Jeg er altid taget fra undervisningen og har følt mig beriget og fuld af gode ideer. Storm – House of Six Sigmas engagement har hjulpet til at gøre teorien til morgendagens opgaver. Der har været rigtigt godt samspil mellem teori, praksis og mellem mig, Storm og LEGO.

Betina Vedel

Senior Quality Manager Specialist, LEGO System A/S

Jeg vil klart anbefale Storm – House of Six Sigma til andre. Det har jeg faktisk allerede gjort. Jeg bliver klogere af at være i Storm-huset, det er jo helt vildt. Jeg har godt nok lært meget, og fået en anden tilgang til tingene. Jeg har lært at bruge DMAIC-metoden rigtigt. Nu kan jeg bruge den metode til hvad som helst, hvor som helst.

Lise Isachsen

Project Manager, Coloplast

Jeg har oplevet Storm – House of Six Sigma som kompetente undervisere, der ikke kun underviser men arbejder med metoden i dagligdagen. De udviser ægte interesse for kursisternes projekter, og man føler sig i gode hænder. Og dejligt, at der er mulighed for at kombinere sparring mellem modulerne med muligheden for ”bare” at bruge huset som frirum til at sidde og arbejde, så man kan fokusere på projektet.

Bente Madsen

General Manager Business Applications, D/S Norden A/S

Det har været langt den bedste, mest interessante og givende uddannelse jeg nogensinde har været på. Og så er man jo nødt til at takke for et fantastisk forløb med gode og geniale lærermestre.

Christian Dreyer

AMA SAP EAM Drift & Udvikling, Københavns Lufthavne

I forbindelse med min Lean Six Sigma Black Belt-certificering har jeg via undervisning og sparring været i kontakt med en række fantastiske mennesker i Storm, som alle har godt humør, faglighed samt evnen til at se løsninger som fællestræk. Hvis du søger et godt og udviklende forløb inden for Six Sigma-verdenen, kan jeg varmt anbefale Storm som stifinder.

Dan Foldager

Project Safety Manager Specialist, LEGO System A/S

 regionHnovonordiskvelux carlsberg universalrobotsorsted     maerskoil     nordea hrvengineeringcopenhagen airports    philips pronovahaldor topsoe  novozymes vestas grundfos energinet alk abello SunChemicalflsmidth      royal unibrew fjindustries    dpamicrophonestopsilSparNordstena d line   lauritzknudsen MobilePay logo   hydra grene   arvidnilsson rosecpkelco    bisca     dp    xelliaHi3G Logo g4s logo ardo logo

Uddannelse med resultater - læs om nogle af vores kunders resultater med Lean Six Sigma projekter.

Siden 2006 har vi uddannet mere end 1.600 personer. Nedenfor kan du læse et par cases, der tager udgangspunkt i problemstillinger. Måske du kan blive inspireret til muligheder eller løsninger. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Hos Storm uddanner vi mange personer årligt i Green Belt og Black Belt. Læs hvad Søren Nordfang, Projekt Tekniker hos dnp Danmark synes om uddannelsen. En uddannelse med et Green Belt projekt, der skabte en årlig besparelse på 73.000 kroner.

På Novozymes’ granuleringsfabrik i Bagsværd havde man i mange år forgæves kæmpet med, at en stor del af de producerede batcher ikke lå inden for specifikationerne. Et Six Sigma-projekt resulterede i, at processens variation blev reduceret med mere end 50 % og off-spec elimineret.

På lageret i Danmark ønskede Philips Lighting at finde de optimale værktøjer til at nedbringe lagerbeholdningen. Minimumindkøbet viste sig at være den afgørende faktor, og lageret kunne reduceres med 45%.

Gennem en periode havde man set et stigende OEE på samtlige maskiner – bortset fra én. En stor variation blev minimeret med DMAIC.

LINAK oplevede, at 69 % af de producerede enheder i en vigtig proces ikke kunne godkendes i første forsøg. First Pass Yield blev forbedret til 98 % ved hjælp af Six Sigma.

Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

Få viden, inspiration og indsigt. Gratis og uforpligtende.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
IASSC logo
Scroll To Top