Skip to content

Lean Six Sigma uddannelser

Søger du en Lean Six Sigma uddannelse? Så finder du her på seriøse og kundefokuserede Lean Six Sigma uddannelser og certificeringer, som du kan tilpasse til dine individuelle behov.

Der er groft sagt tre muligheder.

Deltag på vores åbne forløb, hvor der løbende er nye startdatoer. Vi aflyser ikke vores kursusdage. Uanset antallet af deltagere.

Er I en gruppe fra samme virksomhed, så lad os tage en dialog om jeres specifikke behov. Vi former meget gerne lukkede forløb - på jeres lokation, ud fra jeres hverdag og ud fra jeres konkrete forbedringsaktiviteter. Det kan både være enkelte korte kurser - og de længere uddannelsesforløb med konkrete forbedringsprojekter. Kontakt os, så vi straks kan sætte gang i dialogen.

Har du brug for fuld fleksibilitet, så er det også muligt at benytte e-learning. Her har du også fortsat mulighed for at sparring og arbejde med eget forbedringsprojekt.

white belt

Brug en halv dag og få indsigt i, hvordan du som individ, og I som organisation kan bringe jer i front med kvalitets- og ledelsesfilosofien Six Sigma.

Yellow Belt

Lær at anvende forbedringsmodellen DMAIC, som bruges til at forbedre kvaliteten af eksisterende produkter og processer i forskellige brancher.

Green Belt

Led og gennemfør forbedringsprojekter inden for eget fagområde eller organisatoriske enhed og opnå signifikante forretningsmæssige resultater.

black-belt

Lær at gennemføre tværfaglige og tværorganisatoriske forbedringsprojekter, der kan have store mængder data og opnå signifikante forretningsmæssige resultater.

masterblackbelt

Denne overbygning til Black Belt fokuserer på den organisatoriske drift af Lean Six Sigma. Forandringsledelse og organisatorisk forståelse er centrale komponenter.

DMAIC projekt

Anvend forbedringsmetoden DMAIC i   praksis som del af Green eller Black Belt uddannelsen eller som ekstra støtte til dit næste forbedringsprojekt.

Træning i og for egen organisation

Ønsker I at afholde en intern uddannelse, har vi flere års erfaring med kompetenceudvikling af medarbejdere.

Lean Six Sigma bælterækkefølge - hvor kan du starte?

Lean Six Sigma uddannelser er inddelt i bæltefarve-niveauer. Typisk som White Belt > Yellow Belt > Green Belt > Black Belt.

Du behøver dog ikke at følge rækkefølgen slavisk. Du kan sagtens gå direkte i gang med en Green eller Black Belt uddannelse, hvis ressourcerne og behovet er hertil. Ønsker du en grundlæggende introduktion til Lean Six Sigma, kan det være en god ide at starte med enten White eller Yellow Belt. Er du i tvivl? Så ring til os. Sammen finder vi den uddannelse der dækker dine behov og ønsker.

Typisk Six Sigma bælterækkefølge

Six Sigma bælter rækkefølge

Six Sigma forløb kort fortalt

Måske har du allerede kendskab til Six Sigma, måske er det helt nyt for dig. Se videoen og få et overordnet indblik i, hvad DMAIC, som er den klassiske metode indenfor Six Sigma, rent faktisk er, og hvad det kan gøre for dig og din organisation.

Mere end et certifikat...

Din uddannelse hos os er mere end bare et certifikat. Du uddanner dig til at kunne levere reelle forretningsresultater.

Under din uddannelse gennemfører du et strategisk forbedringsprojekt i din virksomhed. Her demonstrerer du dine evner til at skabe værdifulde kvalitets- og effektiviseringsforbedringer. De fleste uddannelsesprojekter opnår en gevinst på mellem 500.000 kr. og 2 mio. kr., men vi har også set helt op til 70-80 mio. kr. på et enkelt projekt!

Praktisk projektarbejde - din læring i centrum

Hos Storm går vi op i din læring. Al undervisning foregår i en vekselvirkning mellem teori og praksis, gennem øvelser, diskussioner og eksempler.

Vi afholder løbende projekt-arbejdsdage, hvor du både kan få sparring og hjælp til dine konkrete opgaver.

Du vælger selv om det skal være virtuelt - så du kan tage dagen "hjemmefra" - eller du hellere vil være på vores kontor i Holte.

Skræddersy din egen Lean Six Sigma uddannelse

Vi ser vores uddannelser som dit helt eget læringsforløb. Det betyder, at der er en række kursusdage, som du skal deltage på. Men du er velkommen til at deltage på et intensivt forløb - eller sprede dem over en længere periode. Det afhænger helt af dine ønsker.

Og er der emner, hvor du tænker, at der er brug for en genopfriskning fra tidligere kurser - også fra andre kolleger i branchen, så hjælper vi gerne med det.

Vores modulopbygning betyder, at du kan skræddersy din Lean Six Sigma uddannelse, så den tilpasses netop dine individuelle behov.

Du kan altid starte direkte på den bæltefarve, som du har brug for. Se kalenderen for kurser og uddannelsesopstart.

 

Invalid Email
Invalid Number

 regionHnovonordiskvelux carlsberg universalrobotsorsted     maerskoil     nordea hrvengineeringcopenhagen airports    philips pronovahaldor topsoe  novozymes vestas grundfos energinet alk abello SunChemicalflsmidth      royal unibrew fjindustries    dpamicrophonestopsilSparNordstena d line   lauritzknudsen MobilePay logo   hydra grene   arvidnilsson rosecpkelco    bisca     dp    xelliaHi3G Logo g4s logo ardo logo

Uddannelse med resultater - læs om nogle af vores kunders resultater med Lean Six Sigma projekter.

Siden 2006 har vi uddannet mere end 2.100 personer. Nedenfor kan du læse et par cases, der tager udgangspunkt i problemstillinger. Måske du kan blive inspireret til muligheder eller løsninger. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Hos Storm uddanner vi mange personer årligt i Green Belt og Black Belt. Læs hvad Søren Nordfang, Projekt Tekniker hos dnp Danmark synes om uddannelsen. En uddannelse med et Green Belt projekt, der skabte en årlig besparelse på 73.000 kroner.

På Novozymes’ granuleringsfabrik i Bagsværd havde man i mange år forgæves kæmpet med, at en stor del af de producerede batcher ikke lå inden for specifikationerne. Et Six Sigma-projekt resulterede i, at processens variation blev reduceret med mere end 50 % og off-spec elimineret.

På lageret i Danmark ønskede Philips Lighting at finde de optimale værktøjer til at nedbringe lagerbeholdningen. Minimumindkøbet viste sig at være den afgørende faktor, og lageret kunne reduceres med 45%.

Gennem en periode havde man set et stigende OEE på samtlige maskiner – bortset fra én. En stor variation blev minimeret med DMAIC.

LINAK oplevede, at 69 % af de producerede enheder i en vigtig proces ikke kunne godkendes i første forsøg. First Pass Yield blev forbedret til 98 % ved hjælp af Six Sigma.

Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top