Skip to content

Træning i og for egen organisation

Ønsker I at afholde en intern uddannelse, har vi flere års erfaring med kompetenceudvikling af medarbejdere. Vi designer forløbet, så det dækker organisationens specifikke behov, understøtter jeres strategi og evt.  forretningsmæssige udfordringer.

De interne kurser kan afholdes hos jer selv eller hos os i Holte, hvis I ønsker at være lidt afskærmede fra hverdagens andre opgaver.

Vi kan både hjælpe med vores almindelige Lean Six Sigma uddannelser og designer også gerne korte kurser ud fra vores kompetenceområder.

Gennem årene har vi lavet mange skræddersyede kurser, sammensat ud fra den konkrete kontekst, en fælles kreativitet og jeres ønsker til kompetenceudvikling.

Tøv ikke med at kontakte os - vi designer processen sammen med jer.

Hvad siger vores kunder?

Else PedersenPå Bisca har vi arbejdet tæt sammen med Storm både i forhold til Six Sigma og bælter i alle farver og i et stort systematisk arbejde med at få anvendt tillærte kompetencer i praksis. Sidstnævnte har skabt forbedringer i millionklassen. 

Storm har formået på den mest eksemplariske måde at tilpasse, udfordre og løfte medarbejdere på alle niveauer. Det mest fantastiske er, at de brænder for Bisca, som om det var deres ‘eget’, og det engagement og nærvær smitter, så alle omkring dem bliver bedre og yder langt over niveau.

Else Pedersen

HR Chef, Bisca A/S

Rasmus WilhardtDanicas Lean-supportere, der til dagligt driver løbende forbedringer internt hos Danica Pension, har netop uddannet sig til Six Sigma Yellow Belts. Behovet var klart: ‘Vi har behov for en fælles indsigt i, hvornår vi med fordel kan anvende en mere datadrevet tilgang i vores forbedringsarbejde, og i nogle tilfælde arbejde målrettet med DMAIC-projekter i vores optimeringer.’ Her er nogle af tilbagemeldingerne til instruktøren: ‘Godt humør – og inddragelse – uanset ens eget niveau’ ‘God til at forklare – god indlevelsesevne og god til at tage ting undervejs’ ‘Får lyst til mere – du brænder virkelig igennem. Dejligt at opleve’ ‘En true Master’.

Rasmus Wilhardt

Lean Manager, Danica Pension

Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top