Skip to content

Velkommen 2022. Årets første certificering var en succes

Carsten GB

Vi skyder 2022 i gang på bedste vis. Masser af viden, gode dialoger, spændende projekter og mennesker i højt humør. Årets første certificering var en succes. Og den blev ikke mindre god af, at det foregik virtuelt – godt humør kan mærkes. Vi har efterhånden lært, at man kan enormt meget med digitalisering. Med en god indstilling og forandringsparathed klarer vi det hele sammen. Vi udvikler og tilpasser os. Carsten fik sit grønne bælte og forbedret et målesystem. Det kalder vi en god start på året.

Vi kan ikke forbedre vores processer, hvis ikke vi kan stole på vores målinger. Derfor var Carstens DMAIC projekt rigtig spændende, fordi det tog udgangspunkt i at forbedre et eksisterende flowtest målesystem, som efter projektet blev endnu mere troværdigt. På baggrund af det succesfulde projekt kan Carsten nu kalde sig Six Sigma Green Belt fra Storm – House of Six Sigma.

 

Du kan også få tildelt det grønne bælte

Ved at tage vores Six Sigma Green Belt uddannelse bliver du en eftertragtet medarbejder. Du får nye vinkler og kan skabe solide forretningsmæssige resultater. Baseret på DMAIC-metoden bliver du i stand til at kunne lede forbedringsprojekter indenfor eget fagområde. Du får et mindset som gør, at du i langt højere grad kan tage bedre kvalificerede beslutninger i dit arbejde. Disse er nemlig baseret på valide data, procesindsigt og med mennesker for øje.

Efterlad en kommentar
Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top