Skip to content

Oplever du manglende sammenhæng mellem data og virkelighed?

Manglende sammenhæng mellem data og virkelighed?

“Vi har kigget ind i de måleprocesser og faktisk lavet en målesystemsanalyse der efterviste, at der var et stort forbedringspotentiale, når vi kigger på måleprocesser” fortæller Jens, der for ikke så længe siden blev certificeret hos os og fik titlen som Six Sigma Black Belt. Sejt gået!

I videoen, som du kan se nedenfor, fortæller Jens, hvad det har betydet at lave et DMAIC-projekt. Projektet har taget udgangspunkt i nogle leverancer, som kommer fra leverandører verden over. Her har været udfordringer med måleresultater, der ikke helt stemte overens med det, som de i Ørsted godt kunne tænke sig. Her var målesystemsanalysen et godt og hjælpsomt værktøj, der efterviste, at der var et stort forbedringspotentiale, når de kiggede på måleprocesser.

 

Udover den nyerhvervede titel formåede Jens med sit Six Sigma Black Belt projekt også at skabe en kvalitetsforbedring og kostreduktion i organisationen. Hør hvad Jens har at sige i videoen.

 

 

Er du i tvivl om, hvorvidt jeres data faktisk viser den reelle performance?

Beslutninger taget ud fra data er de bedste. De er taget ud fra fakta og ikke bare på mavefornemmelser. Men det kræver naturligvis, at dine data er valide. Når du tager beslutninger ud fra data, så husk at overveje, hvorvidt de data, som du anvender, rent faktisk er retvisende. Altid vil der være en vis grad af variation i dataindsamling. Kunsten er så, at få skabt et overblik over og nedsætte variationen. Det er her en MSA, målesystemsanalyse, kan hjælpe dig. Læs mere om sådan en her.

 

Ønsker du selv at kunne teste validiteten af jeres daglige data og tage databaserede beslutninger? Slut med beslutninger baseret på mavefornemmelser. Her kan du blive klogere på, hvordan det bliver en realitet for dig og din organisation.

Efterlad en kommentar
Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top