Skip to content
Judo_yellow_belt.svg-removebg-preview

Six Sigma Yellow Belt / DMAIC-forståelse

For at blive Six Sigma Yellow Belt hos Storm, kræver det, at du har gennemgået vores kursus DMAIC-forståelse. Vores Yellow Belt er dybest set et kursus i DMAIC- forståelse.

 

Når du er sat grundigt ind i de enkelte faser i den klassiske DMAIC-projektmetode samt har fået et solidt kendskab til Six Sigma som kvalitets- og ledelsesfilosofi, så bliver du Six Sigma Yellow Belt.

 

Vores uddannelse giver mulighed for senere at kunne fortsætte med enten en Green og/eller Black Belt-uddannelse, hvor du lærer at håndtere og lede en række af de værktøjer og metoder, som indgår i et DMAIC-projekt.

Med DMAIC-forståelse bliver du i stand til at:

 • anvende DMAIC-metoden, basale kvalitetsværktøjer og grundlæggende dataanalyser til at løse simple kvalitetsudfordringer på en meget robust måde
 • anskue organisationer som en samling af processer, hvor input og proceselementer påvirker outputtet
 • forstå årsagssammenhænge mellem årsag og kvalitetsudfordringer
 • forstå, hvordan Six Sigma kan understøtte virksomhedens strategi og mål
 • sætte de organisatoriske rammer for et succesfuldt kvalitetsprojekt
 • kunne påtage dig en aktiv rolle inden for kvalitetsledelse, kvalitetsstyring og kvalitetsforbedring
 • kunne bidrage aktivt, kritisk og konstruktivt til virksomhedens øvrige arbejde med kvalitet, optimering og procesforbedringer.

 

Dit udbytte

Du lærer, hvordan du kan forbedre kvaliteten af eksisterende produkter og processer i både produktion, administration, hospital, IT og offentlige organisationer. Alt sammen med udgangspunkt i Six Sigma. Din læring sker gennem praktiske øvelser, hvor du øver anvendelse af centrale værktøjer i en gennemgående simulation. Efter tre dage har du fået et grundigt kendskab til, hvordan du kan arbejde med forbedringer med Six Sigma- tænkning og den helt grundlæggende og fundamentale indsigt i DMAIC-metoden. Slutresultatet er, at du bliver Six Sigma Yellow Belt.

 

Vil du gerne være Lean Six Sigma Yellow Belt?

For at blive Lean Six Sigma Yellow Belt skal du ud over DMAIC-forståelsen, som gør dig til Six Sigma Yellow Belt, også tage kurset Lean Yellow Belt. Herefter vil du kunne kalde dig selv Lean Six Sigma Yellow Belt. Dette er et tillægsmodul og ikke inkluderet i prisen for kurset her. Når du tilmelder dig, så gør opmærksom på, om du ønsker Lean som tilvalg.

 

Udbyg dine kompetencer yderligere

Skal du fremadrettet drive kvalitetsforbedringsprojekter, bør du overveje at bygge på og stræbe efter en Six Sigma Green Belt eller Black Belt-uddannelse.

 

Din læring er vigtig

Kurset er designet efter pædagogiske principper for at maksimere din læring med stort fokus på anvendelse, så du efter endt uddannelse kan handle mere kvalificeret. Derfor er der i undervisningen lagt stor vægt på at inddrage eksempler fra din hverdag gennem refleksion og dialog, hands-on-øvelser, hvor du får afprøvet værktøjerne, og inddragelse af cases fra virkeligheden.

 

Hvad siger vores kursister?

 • YB Six Sigma DK/UK 27/8/2024
 • 27/08/2024
 • Pris 12.600 (ekskl. moms)


 • YB Lean Six Sigma DK/UK 27/8/2024
 • 27/08/2024
 • Pris 15.600 (ekskl. moms)

Kontakt os

  Rasmus WilhardtAt deltage i et internt Nordea Yellow Belt-forløb over 2 dage hos Storm – House of Six Sigma har givet os væsentlig større værdi og læring, end mange af de ugelange procesuddannelsesforløb jeg gennem tiden har været på. Storm leverer varen og får i høj grad ting til at ske med en perfekt blanding af teori, praktiske øvelser og spot-on eksempler fra den ”virkelige verden”.

  Rasmus Wilhardt

  Lean Manager, Nordea

  Six Sigma metoden får værdi gennem det ’fælles sprog’ der skabes. Hvis vi uddanner og kompetenceudvikler vores medarbejdere indenfor de samme rammer, og på tværs af afdelinger, sikrer vi, at vi har et fælles udgangspunkt i vores daglige arbejde. I vores afdeling har vi tilbudt alle medarbejdere en grundlæggende Yellow Belt træning, og vi kan mærke, hvordan uddannelserne netop har givet os ’et fælles sprog’. Det gør arbejdet lettere og mere effektivt. Udfordringen er at få andre til at forstå sproget omkring Six Sigma metoden, samt det at være datadrevet, og tilegne sig ny viden.

  René Svane

  Senior Manager, LEGO Sytem A/S

  Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

  IASSC logo

  Bliv klogere på vores

  Scroll To Top