Skip to content

Årets Lean & Six Sigma Konference 2018!

Lean og Six Sigma konference 2018 i Odense.

Adfærdsdesign, Lean og Six Sigma

Den 06.11.2018 afholdes konferencen ’Lean & Six Sigma’ i Odense Congress Center.

Konferencen sætter fokus på et af tidens helt store emner; nemlig adfærdsdesign, som sættes i relation til Lean og Six Sigma. Der vil til konferencen stilles skarpt på, hvordan vi former adfærd når vi implementerer forandringer og hvordan vi skaber lette og vanedannende løsninger, som faktisk forankres i organisationen.

Vi har booket Danmarks største ekspert indenfor adfærdsdesign Morten Münster, til at tale på dagen. Pointer og konkrete værktøjer fra Morten Münster vil efterfølgende anvendes i workshopsbaserede forløb. Vi skal arbejde med, og forstå, hvordan vi faktisk arbejder med adfærdsdesign i det daglige.

Dagen sætter endvidere fokus på vidensdeling og case-baserede eksempler fra virkeligheden (oplæg fra virksomheder), der giver inspiration og motivation til eget Lean Six Sigma arbejde. Målet er, at deltagerne går fra konferencen med nye ideer, værktøjer og inspiration, der kan sætte skub i egen organisations Lean Six Sigma arbejde, og med en forståelse for, hvordan vi former og styrer adfærd.

Konferencen arrangeres og styres af landets førende Lean Six Sigma eksperter:

 

Vælg, dit eget Lean eller Six Sigma spor…

Til konferencen vælger hver deltager tematisk spor mellem Lean og Six Sigma. Hver deltager har altså mulighed for at forme sin konference efter eget ønske, fx ud fra arbejdsrelevans eller interesse. Sporene kører med hver deres oplægsholdere og workshop. Se programmet for nærmere information om oplægsholdere og tema, hvis du er i tvivl om, hvilket spor du skal vælge.

Dagen starter i fællesskab, med oplæg fra Morten Münster og en fælles workshop. Efter frokost går hver deltager ud til sit valgte spor. Dagen afsluttes med en fælles opsamling.

 

Program for dagen:

08:30-09:00 Velkomst og introduktion til dagen (morgenmad fra kl. 08:00)
09:00-10:30 Oplæg af Morten Münster om adfærdsdesign
10:30-10:45 Pause
10:45-12:00 Fælles workshop om adfærdsdesign og Lean Six Sigma. Skab lette løsninger.
12:00-12:45 Frokost
  Lean spor Six Sigma spor
12:45-13:25 Lean Audits og T-kort, oplæg af Allan B. Rix, Nobia A/S Six Sigma implementering i R&D, oplæg af Karin Abel, LEGO A/S
13:30-14:15 Lean Break Through, oplæg af Mads Friis, APM Terminals Universal Robots Six Sigma rejse, oplæg af Said Hussein, Universal Robots A/S
14:15-14:30 Pause Pause
14:30-15:25 Workshop Workshop: Adfærdsdesign og Implementering af Six Sigma
15:30-16:00 Fælles opsamling og visuel præsentation af dagens pointer

 

Oplægsholderne:

Morten MünsterThe Nudging Company (Fælles oplæg)

Morten Münster er tidens hit indenfor adfærdsdesign. Han er forfatter til bestsellerne ‘Personlig indflydelse – den overraskende sandhed om, hvordan man flytter mennesker, holdninger og produkter’ og ‘Jytte fra marketing er desværre gået for i dag’. Morten forstår, hvordan man skaber lette og vanedannende løsninger, som mennesker faktisk vil følge. Dét vil han lære os mere om til konferencen.

 

Mads Friis – Global Head of APM Terminals (Lean-sporet)

Mads har længe haft hovedansvaret for Lean i Radiometer, men er for nyligt startet en ny Lean-rejse med APM Terminals. Mads arbejder bl.a. med fokus på arbejdsmiljø og personlig udvikling. På Lean-sporet vil Mads fortælle mere sine erfaringer med Lean implementering og forankring.

 

Allan B. Rix – Lean Manager hos Nobia A/S (Lean-sporet)

Hos Nobia A/S er det Allan B. Rix der har ansvaret for Lean, herunder forankring og udvikling på alle organisatoriske niveauer. Allan har erfaring med diverse værktøjer indenfor Lean som er med til at sikre, at medarbejderne faktisk følger Lean initiativerne. Allan vil fortælle om sine oplevelser og historier på Lean-sporet.

 

Karin Abel – Director Materials hos LEGO A/S (Six Sigma-sporet)

LEGO har været på en længere Six Sigma rejse med mange forskellige tiltag og med varierende succes. Ifm. Reorganisering i 2017 er Six Sigma kaldt ud som et fokus område i de tekniske udviklingsteams og kvalitetsområderne. Så nu står LEGO overfor endnu en relancering af Six Sigma. Og hvordan gør de så det? For denne gang SKAL det lykkedes! Dette vil Karin Abel tale mere om i sit oplæg. Karin er sammen med sit team af Six Sigma og APQP specialister ansvarlig for at sikre kvaliteten og minimere risiko i LEGOs udviklingsprojekter. Dels ved at lede kvalitetssporet i projekterne og dels ved at udvikle Six Sigma mindsettet og kompetencer blandt ledere og specialister i Engineering teams. Karin har bygget min erfaringsbase i LEGO og Grundfos gennem jobs inden for forretningsudvikling, projekt- og procesledelse, hvor forandringsledelse i specialist områder har været et gennemgående tema.

Said Hussein – Production Technology Manager hos Universal Robots A/S (Six Sigma-sporet)

Said har arbejdet med optimering af vedligehold, produktion og kvalitet både indenfor et LEAN og Six Sigma perspektiv i mange år. Og har siddet med operationel og strategisk ansvar for LEAN og Six Sigma i flere organisationer for altid at sikre en god oplevelse for virksomhed og kunder.  I oplægget på Six Sigma-sporet vil Said snakke om hvordan og hvorfor Universal Robots valgte at starte Six Sigma programmet op for 2 år siden. Hvilke overvejelser Universal Robots gjorde inden programmets opstart, og hvordan de har rettet til løbende, ud fra den erfaring der blev opnået på området, her med speciel fokus på DMAIC projektledelse.

 

Praktiske oplysninger:

Dato: 06.11.2018

Tid: 08:30-16:00 (morgenmad fra kl. 08:00)

Sted: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense

Pris: 1995 kr. per deltager (eksl. moms). 10% rabat til medlemmer af The Lean Six Sigma Community

Arrangører: Storm – House of Six Sigma, og Lean Akademiet.

Udstillere: DFK (Dansk Forening for Kvalitet) og IDA Proces

 

Præsentationer fra dagen:

Klik her – og se præsentationerne fra dagen.

 

Tilmelding og spørgsmål:

Ved tilmelding eller spørgsmål til konferencen kontakt:

 

Storm – House of Six Sigma

Kongevejen 415

2840 Holte

Telefon: 70207141

Mail: Info@storm.dk

Tilmeldingsfrist: 23. oktober 2018

1 Comments

  1. Peter Grau Høgh den 26/09/2018 kl. 16:09

    Tilmelding til Årets Lean & Six Sigma Konference 2018!
    Ønsket spor: 6sigma

Efterlad en kommentar
Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top