Skip to content

Anette er nu Six Sigma Black Belt!

Anette er Six Sigma Black Belt

Så blev Anette Six Sigma Black Belt!

Kæmpe stort tillykke! Trods Corona-situationen formåede vi sammen at have et super forløb, og det lykkedes Anette at gennemføre et succesfuldt DMAIC-projekt. Godt gået 💪

Anette udtaler:
“Noget af det bedste ved mit Black Belt forløb hos Storm – House of Six Sigma, har været den støtte og opbakning, jeg har fået fra dem. Man bliver mødt, hvor man er, og bliver så guided i retning af, hvor man skal hen.

Tre ord der beskriver Storm er åbenhed, struktur og god undervisning. Der er altid god stemning, og jeg har fået nogle rigtig gode relationer. Jeg har lært at anvende værktøjerne, og alt jeg har modtaget, har været godt. Det er helt klart et sted, jeg vil anbefale til andre.”

Efterlad en kommentar
Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top