Skip to content

Forbedringer uden nøl (FuN) – nyt koncept fra Storm

Storm har udviklet et nyt koncept – vi kalder det FuN™. FuN™ er rettet mod medarbejderne i produktionen samt deres facilitatorer og team-ledere.

FuN™ sigter på at skabe løbende forbedringer, med alles fælles indsats og involvering. Det bygger på praktiske og simple værktøjer, gerne skabeloner, der kan udfyldes med papir og blyant.

Metode:

  • FuN™ er en struktureret 15 steps model baseret på DMAIC og PDCA-cirklen
  • FuN™ er udviklet til at skabe løbende forbedringer med det bedste fra Lean og Six Sigma
  • FuN™ sikrer en simpel projekttilgang til at løse komplekse problemstillinger

 

Idéen bag:

Ideen med FuN™ er at skabe hurtige, konkrete forbedringer, der har direkte indflydelse på driften. Fokus er lagt på at fjerne årsagen til problemerne og skabe logiske og enkle løsninger. Løsningerne afprøves med det samme i produktionen – efter princippet: ”go do”. Der er løbende målinger undervejs og opfølgning på resultatskabelse.

Der bliver lagt vægt på momentum, så der skrives ingen store, tunge rapporter, men foretages hurtig og nem dokumentation via visuelle tavler.

 

Målet:

Målet med FuN™ forløbet er i sidste ende glade og tilfredse kunder og profitabel vækst. Vi optimerer forsyningskæden ved hele tiden at fjerne spild fra processerne og dermed frigøre kapacitet til nye produkter. Dette arbejde optimerer også medarbejdernes arbejdsglæde og øger medarbejdertilfredsheden. Det resulterer i øget trivsel og sygefraværet mindskes. Med andre ord bliver det sjovt at gå på arbejde, og det kan ses på bundlinjen!

Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top