Skip to content

Hvordan forholder Storm sig til Corona?

Skal du også arbejde hjemmefra?

I den fælles kamp for at undgå/forsinke coronavirusens hærgen, er meget arbejde henlagt til vores private hjem. Det vil vi fra Storm naturligvis bakke op om – og stadig også gerne hjælpe med at holde samfundet mest muligt i den vante gænge. Ud fra et håb om, at hverdagen helst skal tilbage til samme udgangspunkt på en god måde. Til glæde for os alle sammen.

Skal dit DMAIC-projekt også have lidt opmærksomhed i de kommende uger, så står vi naturligvis til rådighed. Både med personlig projekt-coaching via skype eller lignende – og gennem virtuelle ”arbejdsdage”, hvis I er flere, som gerne vil holde hverandre lidt oppe på fremdriften. Kontakt os endelig, hvis vi på nogen kan hjælpe dig og dit projekt videre.

Hvad med vores almindelige kurser og arbejdsdage?

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og agerer med sund fornuft og stor forsigtighed. Som altid, har vi vores stofhåndklæder, som kun bruges en gang mellem hver vask. Vi har håndsprit stående mange steder i huset – og vi sørger for løbende desinficering af håndtag og overflader.

 Samtidig er vi i den heldige situation, at vi er et relativt stort hus med god plads, så vi kan holde åbent, i det omfang, som kunder og myndigheder tilsiger det. Vi værner fortsat om vores princip med ikke at aflyse kurser. Det betyder, at vi kan være få deltagere i et relativt stort lokale og samtidig skabe rum til fysisk samvær og åben dialog. Og er du utryg ved den fysiske kontakt, eller kan/må du ikke møde fysisk, så afholder vi gerne kurserne på en virtuel platform. Sig blot til.

Start med e-learning – kompetenceudvikling, som kan startes op, når du nu alligevel sidder derhjemme

Har du længe overvejet at løfte dine kompetencer indenfor Lean Six Sigma? Så kan du måske starte nu? Du kan til en hver tid starte et forløb op – både på Green Belt og Black Belt niveau. Også DMAIC-projekter kan startes op i virtuelle teams. Vi hjælper dig undervejs – måske i første omgang virtuelt. Siden hen kan vi mødes fysisk – for både at samle op på de praktiske aktiviteter og sikre os, at du har fået relevant teoretisk indsigt.

Og ja, de virtuelle forløb for virksomheder, kan vi også starte løbende. Så sig endelig til.

 Kompetenceudvikling kan gennemføres virtuelt – og så er I som medarbejdere klar til at optimere og effektivisere, når hverdagen skal bringes tilbage.

 

Efterlad en kommentar
Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top