Skip to content

Kurser i samarbejde med IDA Ingeniørforeningen – FMEA og DoE

Vi ser frem til, at vi i maj måned i samarbejde med IDA Universe afholder kurserne:

 

Failure Mode Effect Analysis (FMEA) – Lær at anvende værktøjet FMEA

Failure Mode Effect Analysis (FMEA) er en måde at identificere, prioritere og organisere mulige produkt- og procesfejl og den risiko, som er forbundet med disse fejl. På baggrund af denne information kan der planlægges aktiviteter, så risikoen kan reduceres eller elimineres.

En FMEA opfordrer virksomheder til at arbejde systematisk og målrettet med fejl, så de kommer på forkant med kvalitet og derved formindsker risici og omkostninger, som kan opstå i forbindelse med uforudsete fejl.

 

Design of Experiments (DoE) – Lær at anvende værktøjet DoE

Design of Experiments (DoE) er en metode, der kan bruges til at planlægge, udføre, analysere og fortolke kontrollerede forsøg med henblik på at evaluere de faktorer, som har en indvirkning på en eller flere parametre. På kurset vil du lære om, hvordan man sætter en DoE op, og hvordan man efterfølgende arbejder videre med at evaluere på data. Kurset vil bestå af en kortere teoretisk gennemgang, hvorefter deltagerne vil blive præsenteret for et konkret forsøg med tilhørende beregninger i statistisk software (JMP/Minitab).

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om arrangement på IDA Universe, hvor du også kan tilmelde dig.

Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top