Skip to content

Konference med fokus på modenhed – både omkring data og processer

Finance-day

Konference d. 28. marts 2019:

Skab modenhed i processer og data – og find vejen til en datadrevet performance i jeres organisation

Arbejder I allerede med data, men mangler måske en fælles vej til at udnytte alle jeres data fuldt ud? Og mangler I måske at koble data på jeres processer for at få optimere jeres performance? Så brug en dag i Nyborg for at få både ny teoretisk indsigt og inspiration gennem praktiske eksempler.

Vi starter med morgenmad og registrering fra kl. 8.30 og senest kl. 16.30 er alle på vej hjem… efter en god dag med plads til både praktisk og strategisk information om modenhed indenfor processer og data.

 

Program for dagen:

08:30-09:00 Registrering
09:00-09:15 Velkommen
9:15-10:15

 

“Ledelse og modenhed i den digitale transformation”, oplæg af Rasmus Bækby, Senior Digital Business Strategist, i People, Technology and Business, Alexandra Instituttet A/S
10:15-10:25 Pause
10:25-11:20

 

“Måling af kvalitetsadfærd – et værktøj til kulturforandring i Ørsted”, oplæg af Gitte Lund Meldgaard, Lead Process Consultant i Ørsted
11:20-12:20

 

“Når variation driller procesmodenhed”, oplæg af Lene Ovesen, Senior Manager i CPH/Københavns Lufthavne.
12:20-13:15 Frokost
13:15-14:15

 

 

“Data readiness – People and systems”, oplæg af Dan Holst Jakobsen, Senior Business Analyst og Martin B. Schneider, Programme Manager within Digital Manufacturing hos Novo Nordisk
 14:15-14:40 Kaffe
14:40-15:40

 

“Hvis Big Data er svaret – Hvad var så spørgsmålet?”, oplæg af Per Østergaard, direktør i konsulentvirksomheden Effeciens, Ekstern lektor på Institut for Afsætningsøkonomi, CBS.
15:40-16:15 Opsamling fra dagen
16:15 Tak for i dag

 

Kort om oplæg og indlægsholder

Ledelse og modenhed i den digitale transformation
Rasmus Bækby

Hør om de udfordringer, som virksomheder (i særdeleshed ledere) står overfor i rejsen mod at blive (mere) datadrevne. Der er flere elementer i spil i forhold til, hvordan man bedst finder sig til rette i den ”digital transformation”, hvor brug af data og digital modenhed får en væsentlig betydning. Rasmus vil desuden fortælle om arbejdet med udviklingen af en modenhedsmodel som værktøj til at arbejde strategisk og struktureret med digital modenhed, samt komme med nogle konkret bud på, hvordan man griber det an i praksis.

Beskrivelsen af modenhedsmodellen

Rasmus Bækby, Senior Digital Business Strategist People, Technology and Business, Alexandra Instituttet A/S

 

Måling af kvalitetsadfærd – et værktøj til kulturforandring i Ørsted
Gitte Lund Meldgaard

For at Ørsted kan nå sine strategiske mål er det nødvendigt med en stærk kvalitetskultur og at gøre kvalitet til en integreret adfærd hos alle i organisationen. Et værktøj til at evaluere sin egen afdelings modenhed på kvalitetsskalaen er blevet en central del af det program, der blev sat i søen for at forandre kvalitetskulturen.

I den indledende del af projektet var værktøjet med til at oversætte topledelsens ambition til konkret adfærd. Efterfølgende blev det en bærende del af træningsmaterialet og fundament for dialogen ved udrulningen af konceptet i organisationen. Fremadrettet supporterer værktøjet dialogen i organisationen omkring prioriteter, uddannelse og løbende forbedringer.

Hør om Ørsteds rejse samt de overvejelser og beslutninger, som blev taget undervejs.

Gitte Lund Meldgaard, Lead Process Consultant i Ørsted. I mange år har hun arbejdet som intern konsulent med fokus på change management, udvikling og implementering af koncepter samt forbedring af interne processer, først i Coop Danmark siden i Toms Gruppen og de sidste otte år i Ørsted.

Gitte er uddannet cand.merc.SCM. Hun har gennemført proceskonsulentuddannelsen hos Attractor, er certificeret APMG Change Manager og SAFe Scrum Master.

 

Når variation driller procesmodenhed
Lene Ovesen

Hør om hvordan de i CPH/Københavns Lufthavne vælger at arbejde koncentreret med en strategisk indsats omkring procesmodenhed. Og om hvordan de tackler, at de forskellige dele af organisationen er meget forskellige steder i forhold til brug af procesledelse.

Lene Ovesen, Senior Process Manager i CPH/Københavns Lufthavne. Lene arbejder strategisk med procesoptimeringer på tværs af lufthavnen – store projekter, der involverer mange af CPH’s samarbejdspartnere (Airlines, Groundhandlere, Tax Free osv.). Desuden underviser hun i Effektive Processer i lufthavnen. Lene har bred erfaring indenfor ledelse og procesoptimering, senest som Head of Emergency Center hos SOS International. 

 

Data readiness – people and systems                                                                             ­­
Martin Breindahl Schneider & Dan Holst Jakobsen

Er data anvendelige og er vi klar til at anvende dem?

Alle snakker om hvordan Artificial Intelligence, Machine Learning og Big Data vil løse alle de problemer vi står over for. Vi er bare nødt til at påbegynde arbejdet.

Men er data i systemerne parat til at understøtte rejsen, og har folk det rigtige mindset.

Martin B. Schneider og Dan Holst Jakobsen vil præsentere hvor langt Novo Nordisk er kommet, samt deres syn på hvordan man får det fulde udbytte af at implementere AI, ML og Big Data baseret på de erfaringer Novo Nordisk har tilegnet sig.

Dan Holst Jakobsen, Senior Business Analyst og Martin B. Schneider, Programme Manager within Digital Manufacturing hos Novo Nordisk

 

Hvis Big Data er svaret – Hvad var så spørgsmålet?
– Per Østergaard Jacobsen

Alle taler og Big Data, disruption, digitalisering, transformation osv.  Data er det nye olie påstår man? Men er det rigtigt? Der kommer hurtigt fokus på teknologi og ikke strategi. Det er nok derfor at ¾ af alle projekter fejler?

Men hvad er Big Date egentligt? Per sætter scenen om Big Data, viser opskriften på succes og kommer med eksempler på hvordan data kan skabe værdi.

I forbindelse med indlægget vil han gerne kende barriererne for at arbejde med Big Data i din organisation.

Per Østergaard Jacobsen, direktør i konsulentvirksomheden Efficiens, ekstern lektor, Institut for Afsætningsøkonomi, CBS. Per har arbejdet med og skrevet 12 bøger om kundedata, CRM, kunderelationer og loyalitetskoncepter i sin karriere og anses for en af de førende danske eksperter inden for feltet. Per deltager også i forskningsprojekter og har holdt mere en 25 internationale konferenceoplæg om strategisk brug af Big Data.  Han underviser desuden på Master, EMBA, MBA og Executive uddannelserne på CBS

Han var projektleder og medstifter af forskningsprojektet ”Fra Rio til Roskilde”, (2013-2017) et af verdens største Smarter City Big Data live labs. Per var initiativtager til Digitaliseringsprisen i 2004, der præmierer offentlige virksomheder for deres digitaliseringsarbejde til gavn for borgere og samfund.

Praktiske oplysninger:

Dato: 28.03.2019

Tid: 08:30-16:30 (morgenmad fra kl. 08:30)

Sted: Nyborg Strand, Østersøvej 2, 5800 Nyborg

Pris: 2495 kr. per deltager (eksl. moms). 10% rabat til medlemmer af The Lean Six Sigma Community

Arrangører: Storm – House of Six Sigma, og NNE.

 

Tilmelding og spørgsmål:

Ved tilmelding eller spørgsmål til konferencen kontakt:

Storm – House of Six Sigma

Kongevejen 415

2840 Holte

 

Telefon: 70207141

Mail: info@storm.dk

 

Efterlad en kommentar
Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top