Skip to content

Møde i Lean Six Sigma Community d. 6. dec. 2017

Lean Six Sigma Community

Så er vi i gang. The Lean Six Sigma Community er åbnet, og de første medlemmer er allerede blevet en del af den virtuelle platform ’vibe’. Tusind tak for jeres interesse og støtte.

2018 er lige om hjørnet, men hvad skal året bringe for vores Lean Six Sigma Community? Det skal I selvfølgelig være med til at bestemme. Derfor inviterer Storm til community-møde d. 6. dec. 2017 i Storm-huset, Holte – hvis størstedelen af deltagerne er fra Jylland, kan vi evt. rykke mødet dertil.

Den 6. dec. Skal vi snakke om vores ønsker og behov for communityet. Hvilke temaer ønsker vi på dagsordenen? Hvilke værktøjer vil vi gerne høre mere om? Hvilke virksomheder vil vi gerne besøge? Skal der være flere virtuelle møder fremfor fysiske? Alle får mulighed for, at få deres ideer og ønsker på banen.

 

Skal vi fortælle mere om vores succeshistorier med Lean Six Sigma?

Tidligere på året afholdte vi en workshop, hvor vi testede vores community platform. Til denne workshop kom ønsket om større fokus på ’succes-historier’ på banen. Det ønske er vi gået lidt videre med. Derfor vil vores første community-møde også handle om, hvordan vi får delt hinandens succeshistorier på en måde, der kan inspirere og motivere i hverdagen.

Nu har vi jo en virtuel platform, så vidensdeling og inspiration er ikke længere forbeholdt ’de fysiske møder’ – lad os få tænkt vibe ind i ligningen for 2018.

 

Program for dagen (foreløbig):

8.30                     Morgenmad står klar

9.00                     Velkommen – hvem er her i dag?

Hvordan deler vi succeshistorier?

Hvad kan vi lære af hinandens succeshistorier?

Frokost

Succeshistorierne – trækker de temaer ind i 2018?

Temaer for 2018 – skal vi til at tale mere om ”Quality 4.0” – og hvilke emner efterlader det?

Samle op omkring ønsker for 2018

15.00                  Tak for i dag

 

 

Praktiske oplysninger:

Dato: 06.12.2017

Tid: 08:30-15

Sted: Storm-huset, Kongevejen 415, 2840 Holte.

 

Vil du deltage?

Er du allerede medlem? Så tilmeld dig på vores Community platform vibe på www.vibe.storm.dk under kalender og find arrangementet. Du kan også sende os en mail på info@storm.dk

 

Vil du gerne være medlem? Så tilmeld dig på vores community-side. Du kan også komme med til mødet og tilmelde dig på dagen. Blot send os en mail.

 

S.U. 27.11.2017

 

Skriv eller ring endelig, hvis der er nogle spørgsmål.

info@storm.dk

Anette@storm.dk

7020 7141 eller 2619 4410.

Efterlad en kommentar
Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top