Skip to content

Netværksmøde hos Novo Nordisk – rundtur og debat

Indsigt og læring hos Novo Nordisk

Der var mange medlemmer fra Lean Six Sigma netværksgruppe som fik inspiration og læring med hjem fra besøget hos Novo i Kalundborg.

Vi fik en rigtig spændende rundtur af én af afdelingslederne, hvor vi blev ført igennem Novo’s Lean Six Sigma rejse igennem årerne – og hvor vi fik et førstehåndsindtryk af tavlerne og ikke mindst en god indsigt i, hvordan Novo nu med synlig shop floor management er kommet tættere på hverdagens udfordringer.

Et imponerende og modigt skridt at bede alle ledere om at rydde kalenderen fra kl. 8-12 hver dag, for at være i produktionen og go see and fix. Vi kan tale om, at ting nu bliver fixet hurtigere og der er mere dialog mellem medarbejder og leder. Ingen møder og lignende i det tidsrum. Resultaterne begynder at vise sig i tallene.

Næste Lean Six Sigma Netværksmøde

Vi fik vendt nogle kommende emner – heriblandt at der er interesse for HR området.  Vi aftalte, at vi skriver en lille appetizer ud, som I kan runddele til jeres HR kolleger, som kan inviteres med, hvis der er interesse.

Næste Lean Six Sigma netværksmøde bliver til september, dato og sted meldes ud senere.

 

Vil du også inviteres til kommende møder?

Som medlem af Storms Lean Six Sigma Community har du også adgang til kommende møder og virksomhedsbesøg. Vores Community har dog mange andre muligheder og tilbud. Læs mere om Storms Community her.

Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top