Skip to content

Nyt logo til Storm – House of Six Sigma

Nyt logo til Storm

Storm Management har fået nyt logo. Samtidig har vi fået trademark på ”House of Six Sigma” i Europa og forventeligt snart i USA.

Hvorfor nu det?

I Storm Management brænder vi for at hjælpe organisationer med at opnå Process & Operational Excellence. Vores afsæt er forbedringsmetoden og ledelsesfilosofien Lean Six Sigma. Vi har igennem mange år erfareret, at vi med vores holistiske tilgang til Lean Six Sigma kan hjælpe organisationer på vej mod Process & Operational Excellence.

”House of Six Sigma” – de førende inden for Lean Six Sigma

Det er inden for Process & Operational Excellence, at Storms tyngde og ekspertise ligger. Vi kender metoden hele vejen rundt, vi er de foretrukne samarbejdspartnere, hvis man ønsker kompetent bistand til arbejdet med Lean Six Sigma. Lige fra den første introduktion, over træning i projektmetoden DMAIC og Design for Six Sigma til den ledelsesmæssige forankringsproces.

”House of Six Sigma” – er mere end DMAIC-projektmodellen

Lean Six Sigma er en forbedringsmetode OG en ledelsesfilosofi. Lean Six Sigma rummer meget mere end projektmodellen til forbedring af eksisterende processer. Indgangen til Lean Six Sigma er typisk optimering og forbedring af eksisterende processer. Design for Lean Six Sigma giver mulighed for at designe helt nye processer, der kan levere kvalitet i verdensklasse. Endelig er det også en ledelsesfilosofi om at lede organisationen ud fra et procesperspektiv understøttet af pålidelige og retvisende målinger af driften og produktionen. Lean Six Sigma bruges således strategisk til udvikling og effektivisering af organisation.

Hvad betyder det for vores kunder?

Det betyder, at man hos Storm kan forvente at få en holistisk tilgang til Lean Six Sigma og Process & Operational Excellence. Et samarbejde med de mest kompetente Lean Six Sigma-ressourcer, der kan løfte din organisation hele vejen inden for Process & Operational Excellence.

Derudover betyder det, at man kan supplere sine DMAIC-projektkompetencer med forskellige todages kurser i forskellige aspekter inden for Lean Six Sigma og ultimativt få opbygget Master Black Belt- kompetencer som fundament for Process & Operational Excellence-arbejdet.

Kontakt os nu og øg din virksomheds ydeevne.

7020 7141 eller info@storm.dk

 

Se nærmere på vores nye modulopbygning her. Nu kan du vælge endagskurser indenfor netop det område du ønsker.

Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top