Storm – House of Six Sigma er blevet SKI kvalificerede

Storm - House of Six Sigma udvalgt som SKI-leverandør

Det er med stor glæde, at vi har modtaget besked fra SKI om, at vi også denne gang er kommet gennem nåleøjet til et rammeudbud omkring ydelser som managementkonsulent til offentlige organisationer.

17 leverandører eller grupper af leverandører er tildelt i alt 50 aftaler indenfor 5 forskellige discipliner efter en tidligere præ-kvalifikationsrunde. Vi er i konsortium med Prokura udvalgt på del-aftalen ”organisationsudvikling”, hvor vi fik lov til at lægge billet ind. En udvælgelse, hvor af hele 70 pct. af tildelingskriterierne handlede om ”indholdskvalitet”.

Således havde vi skrevet om vores tilgang som managementkonsulenter til at løse to forskellige organisatoriske cases. Løsningsforslag og angrebsvinkler, som selvfølgelig var præget af vores faglige ståsteder – dvs. kunder, processer, data, fokus på variation samt involvering og aktiv forandringsledelse. Alle elementer fra Six Sigma – som nu en gang er den ledelses- og kvalitetsfilosofi vi tror på. Godt suppleret med stærke metoder fra Lean og vores store værktøjskasse inden for forandringsledelse.

Vi har gennem processen været repræsenteret som et konsortium – og samarbejdet tæt – med Prokura, som især er stærke på indkøb og supply chain. Tak for dette fine samarbejde. Vi glæder os til at få lov til endnu mere.

Og så håber vi selvfølgelig, at vi med denne godkendelse i de kommende år kan få lov til at medvirke yderligere til at gøre den danske offentlige sektor endnu bedre – til glæde for både patienter, brugere, borgere og skatteydere.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt / Lean Six Sigma Black Belt

Med Six Sigma Black Belt uddannelsen bliver du en eftertragtet medarbejder, der ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90% people ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma (DfSS) anses for at indeholde nogle af de ...
Læs mere