Tavlestyring

Mangler I synlighed over mål, opgaver, problemer eller ansvarsområder? For at kunne styre i samme retning i hverdagen og sikre god kommunikation, må der være en vis synlighed omkring daglige opgaver og ikke mindst prioritering af opgaver.

Tavlestyring idekasse

Tavlestyring er et yderst effektivt redskab til at få overblik over arbejdsgange, mål og processer, som sikrer fælles retning og sprog. Med konsulentpakken ’tavleudvikling’ får I effektiviseret og synliggjort jeres daglige styring – vi udvikler tavlerne sammen med jer.

Tavler er et redskab til visuel styring af hverdagen. Tavler hjælper til at skabe løbende forbedringer og sikrer fokus på ”de rigtige problemstillinger” – de problemstillinger der er aktuelle i hverdagen. Gennem visuel tavlestyring sættes fokus på organisationens mål, strategier og reelle performance. Det bliver synligt for alle, hvordan afdelingen performer, og hvad der skal til for at løfte performance – og ikke mindst, hvem der har ansvaret.

Via tavlestyring bliver opgaver og problemstillinger prioriteret og ansvarsfordelt. Der sættes data på mål, opgaver og performance, som visualiseres gennem letlæselige grafer. Tavlerne bliver et kommunikationsværktøj - en måde at sikre, at alle har samme opfattelse af problemer, løsninger og reel performance. Tavler skærper den interne kommunikation i afdelingen/organisationen og sikrer en mere proaktiv tilgang til opgaveløsning.

Hvem henvender tavlepakken sig til?

Alle kan drage fordel af visuel styring gennem tavler, når blot tavlerne repræsenterer ’virkeligheden’ og dét organisationen har behov for at styre eller forbedre. Tavlestyring anvendes efterhånden i alle slags organisationer med forskellige formål og indhold. Tavlers indhold designes altid specielt til organisationen/afdelingen.

Pakken kan være til organisationen, der ønsker synliggørelse/forbedring af:

  • egen performance.
  • intern kommunikation (også på tværs af afdelinger).
  • prioritering af arbejdsopgaver og ressourcefordeling.
  • tydelig ansvarsfordeling.
  • datadrevet tænkning i hverdagen.

Hvordan ser forløbet ud?

Forløbet vil altid indledes med en grundig analyse og gennemgang af, hvordan jeres nuværende performance ser ud iht. målinger, overblik for medarbejdere, struktur mm. Hos Storm gør meget ud af at forstå jeres behov, kultur og ønsker inden vi for alvor påbegynder tavleudviklingen.

Selve udviklingen af tavler bygger på flere forskellige faktorer, hvor, hvordan, hvornår, hvor meget osv. Vi har udviklet tavler i mange år, og kender til de gængse udfordringer der opstår, når tavlerne rammer praksis. Derfor ved vi også, at forløbet skal indeholde en vis grad undervisning til medarbejdere og ledere omkring dét at afholde og deltage i effektive tavlemøder – for det er jo i anvendelsen, at tavlerne får værdi.

Afslutningsvist får vi udviklet nogle handlingsplaner, som sikrer, at vi alle er enige om, hvordan tavlerne skal anvendes fremadrettet – dette besluttes naturligvis i samarbejde med jer i organisationen.

Hvad får I med tavlepakken?

  • Visuelt overblik over egen performance. Det kan f.eks. være ift. ansvarsfordeling, mål, problemer, ideer, ressourcer mm. gennem fysiske tavler i organisationen/afdelingen.
  • Identificering af mål og behov i organisationen/afdelingen.
  • Overblik over, og problematisering af, nuværende proces for styring og forbedringer.
  • Planlagt og ledet tavleudviklingen af eksperter indenfor Lean Six Sigma.
  • Forbedret interne kommunikationsprocesser.

Pris fra 195.000 (ekskl. moms)

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt / Lean Six Sigma Black Belt

Med Six Sigma Black Belt uddannelsen bliver du en eftertragtet medarbejder, der ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90% people ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma (DfSS) anses for at indeholde nogle af de ...
Læs mere