Skip to content

Velkommen til Marcus Sørensen – nu en del af Storm-teamet

Marcus Sørensen Storm - House of Six Sigma

Vi er rigtigt glade for, at Marcus har valgt at blive en del af Storm – House of Six Sigma. Vi har kendt Marcus gennem en årrække og glæder os til at få en så kompetent kollega med på holdet. Marcus har en Master Black Belt i Six Sigma og har stor international erfaring i at arbejde med blandt andet

  • Quality Management
  • Six Sigma
  • Lean Manufacturing
  • Process og Continuous Improvements

Marcus er uddannet produktionsingeniør og har siden hen suppleret med en master i IT, Kommunikation og Organisation. Ud over at have arbejdet med Operational Excellence i bred forstand har han erfaring med produktionsoptimering, kvalitetsoptimering, projektledelse, forandringsledelse, produktudvikling og technology transfer. Marcus kommer fra en stilling som Produktsikkerheds- og kvalitetschef og har tidligere arbejdet som bl.a. Kvalitetschef og Udviklingschef i forskellige danske virksomheder.

 

Marcus bliver en af husets udførende konsulenter, der vil hjælpe vores kunder bredt set inden for Operational Excellence, lige fra proceskortlægninger til store strategiske projekter og ikke mindst oplære medarbejdere landet over i Lean Six Sigma-metoden.

Marcus har hjemme på Fyn, hvorfor det primært er de jyske og fynske virksomheder, som vil møde ham.

 

Vi byder Marcus til Storm og ser frem til, at vi nu endnu bedre kan servicere virksomheder i hele Danmark.

Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top