Skip to content

Vi søger engageret Operational Excellence Konsulent

Vores kunder efterspørger vores kompetencer i stigende grad! For at kunne hjælpe endnu flere kunder med at indfri deres ønske om at blive bedre til det, de allerede er bedst til, søger vi lige nu efter vores næste familiemedlem:

 

Engageret Operational Excellence Konsulent med stærke kompetencer i Lean Six Sigma

Er du typen, der er vild med at hjælpe organisationer og medarbejdere med at optimere processer og forbedre arbejdsgange, så de får bedre kvalitet, mindre spild og større arbejdsglæde? Ønsker du som procesoptimerings-ekspert rammer, der er tilpasset dig og dine kompetencer og at arbejde med mange forskellige og unikke problemstillinger inden for området?

 

Bliv en del af Storm – House of Six Sigma – Vi får ting til at ske

Hos Storm er vi eksperter i procesoptimering med fokus på 3 områder:

  1. Problemløsning af kundespecifikke opgaver – effektivisering og procesarbejde
  2. Uddannelse inden for procesoptimering med Lean Six Sigma som primært afsæt
  3. Dataanalyser i et Operational Excellence-perspektiv

Som konsulent- og uddannelseshus har vi eksisteret i 10 år. Talrige Six Sigma Black Belts landet over er blevet certificeret af os, og vi har hjulpet alle slags virksomheder – fra 20-30 personers selskaber til de største danske koncerner – med procesoptimering, dataanalyser og strategisk ledelsessparring. Vores organisation er flad og agerer hurtigt. Så hvor andre har travlt med at lave forkromede analyser, får vi ting til at ske. Vi har fokus på at hjælpe kunden videre, så kunden får løst sit problem.

 

Bredt ansvar, der er tilpasset dine kompetencer

Som vores nye konsulent kommer du til at arbejde inden for alle tre områder, dog med primært fokus på konsulentopgaver for kunder og uddannelse af kursister. Det betyder, at du som procesekspert hjælper kunder med procesoptimering, f.eks. gennem et længere forløb hos kunden, og at du indimellem underviser kursister i de selvsamme principper, som du bruger ude hos kunderne.

I en stor del af jobbet får du mulighed for at forbinde teori med praksis, arbejde med mange forskellige problemstillinger og favne bredt fagligt. Samtidig får du plads til at bringe dine kompetencer i spil, for vi er kendt for rummelighed og et højt fagligt niveau. Det giver dig også mulighed for at videndele med skarpe kolleger og indrette din arbejdsdag, så den både matcher kundens behov og din hverdag.

 

Konsulent- og undervisningserfaring

  • Det er vigtigt, at du har konsulent- og undervisningserfaring samt erfaring med Lean Six Sigma, herunder DMAIC som projektmetode. Det kan f.eks. være fra et forbedringskontor i en større virksomhed eller fra et konsulenthus.
  • Du har erfaring med SAS JMP og/eller Minitab.
  • Formentlig har du en kandidatgrad inden for et relevant område.
  • Det er et plus, hvis du forstår dig godt på statistik og anvendelse af data, men det er ikke noget krav, at du har dybe kompetencer inden for analyse.
  • Du taler og skriver engelsk flydende.

Som person er du engageret og begejstret for procesoptimering, og det skinner igennem, hvad enten du underviser i det eller hjælper kunden. Derudover evner du at omsætte kompleks information til et let forståeligt sprog, ligesom du generelt er åben og udadvendt. Du tænker kommercielt og forstår vigtigheden af netværk, kundepleje og salgsmuligheder. Endelig er du ansvarsfuld og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver.

 

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Betina Hilligsøe på telefon 2985 7141 eller e-mail betina@storm.dk.

Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top