Skip to content

Haldor Topsøes fortsatte rejse med Six Sigma

Yellow Belts hos Haldor Topsøe

Humøret var højt da vi i sidste uge besøgte virksomheden Haldor Topsøe A/S. Tre dage med stejl læringskurve, teori og praktiske øvelser – så skønt endelig at kunne undervise større hold igen!

 

I den kemiske industri er virksomheden et af de førende inden for heterogen katalyse, og omkring halvdelen af kunstgødning på verdensplan fremstilles ved hjælp af teknologi fra firmaet. Virksomheden blev grundlagt i 1940 af dr. Haldor Topsøe. I dag er ca. 2300 ansat verden over, hvoraf omkring 1700 er i Danmark. De har hovedkvarter ved Kgs. Lyngby, men selve produktionen foregår i Frederikssund og i Houston, Texas.

 

Haldor Topsøe A/S satte gang i deres Six Sigma rejse for tid tilbage, og er fortsat godt på vej. Klik her for at læse mere om virksomhedens DMAIC-dannelsesrejse. Rejsen fortsætter, og i denne omgang begyndte den for alvor for 24 medarbejdere. Med forståelse for DMAIC metoden kan de kalde sig Six Sigma Yellow Belt, eftersom de har fået både bevis og bælte.

 

Vi takker for godt humør, engagement og deltagelse – og glæder os til at følge de kommende Six Sigma Green Belts!

 

Vil du også skabe et fælles sprog på tværs af din virksomhed?

I Storm – House of Six Sigma tilbyder vi også at afholde interne og virksomhedsspecifikke kursusforløb. Vi har flere års erfaring i at kompetence udvikle medarbejdere. Kurserne kan afvikles hos jer eller hos os i Storm-huset, hvis i ønsker fokus afskærmet fra dagligdagens forstyrrelser. Kontakt os for nærmere information.

 

Efterlad en kommentar
Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top