Skip to content

Janne Jensen og Lone Frette fra BASF er blevet Black Belts

Tillykke til Janne Jensen og Lone Frette fra BASF. Janne og Lone er blevet certificeret Lean Six Sigma Black Belts.

Lone og Janne har arbejdet med deres projekter, og er kommet rundt om alt fra organisation til systemer.

QA Engineer System Operation, Janne Jensen, fortæller:
”Projektet har været godt til at få fokus på det, der kan betale sig. Dét at være mere proaktiv. I mit projekt blev det meget synligt, at planlagt vedligehold vil kunne gøre en forskel.
Vitale årsager kan ikke altid findes i data. Så man bliver også nødt til at kigge på, hvordan processen kører. Det er ikke enten data eller proces. Det er stort set altid begge dele.
Undervejs i uddannelsen har det været meget spændende at være på et hold med flere forskellige virksomheder og personer. Det har givet meget at høre, hvilke udfordringer andre står med, og hvordan de griber det an”

QC Specialist, Lone Frette har arbejdet med bl.a. kundevinklen og fortæller:
”Det vigtigste i forb. med et DMAIC-projekt er hele tiden at holde kunden i fokus. Hvis det ikke hele tiden er for øje, risikerer man at ryge ud af en tangent. DMAIC er ikke kun værktøjer og metode. Det er også et mindset. Dette mindset kan også sagtens tænkes ind i mindre projekter.
Endelig er en stor læring for mig, at det er vigtigt at involvere de rigtige mennesker. Det er kun sammen med dem, man kan komme rigtig tæt på processen og forstå, hvad der i virkeligheden foregår.”

Et stort tillykke med det opnåede resultat.

Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top