Arbejd ude hjemme hos Storm – House of Six Sigma

Six Sigma - arbejd hjemme ude.

Kender du det? Det er lidt nemmere at koncentrere sig derhjemme og faktisk øges produktiviteten en del, da du ikke “forstyrres” af møder, spørgsmål fra kolleger og lignende. Ind imellem kan det være rart at tage en hjemmearbejdsdag, så mange af de småopgaver, som efterhånden har hobet sig op, kan komme af vejen.

Det er bare ikke alle der har “de fredfyldte” omstændigheder i hjemmet, måske pga. hunden, børnene eller fordi du tænker “Jamen så kan jeg da ligeså godt lige sætte vasken over, nu jeg er hjemme” – og pludselig går tiden og tankerne også med det.

 

Der er bare mere ro hos Storm end derhjemme…

Problemstillingen med manglende ro i hjemmet (og på arbejdspladsen) kender vi hos Storm – House of Six Sigma. Derfor åbner vi vores Storm-hus for vores kursister på Six Sigma Uddannelser og medlemmer af The Lean Six Sigma Community. Det betyder, at kursister på en Green eller Black Belt uddannelse (også Blended Black Belt) og Community-medlemmer frit kan komme i Storm-huset, og udnytte Storms mange faciliteter og lokaler til sit arbejde – det er inklusiv forplejning.

Storm-huset består af to store undervisningslokaler, som er ledige når der ikke er kursusdage (se evt. vores kursuskalender), to grupperum og et bibliotek med både hårde og bløde siddemuligheder – alt sammen inklusiv tavler og skriveredskaber. Vi er meget fleksible i Storm-huset, så hvis du mangler noget siges der blot til.

 

Du kan også få hjælp til dit Six Sigma arbejde mens du er her

Det er også muligt at få hjælp til det Six Sigma arbejde du sidder med, mens du er i Storm-huset. Her er det blot vigtigt, at du på forhånd fortæller os, at du behøver denne hjælp, så vi kan stille ressourcer til rådighed. Som Green eller Black Belt kursist, har du nogle timers coaching til rådighed, som du kan benytte dig af. Og som Community-medlem på Guld eller Platin medlemskab, har du ligeledes coachingtimer til rådighed.

 

Hvem bruger faktisk denne mulighed? Se videoen!

Der er flere kursister der benytter sig af muligheden for at arbejde ude hjemme. I videoen nedenfor ser du to af vores kursister fra LEGO koncernen, som fortæller om deres oplevelse af ‘arbejd-ude-hjemme-muligheden’. Tryk på billedet nedenfor, og se videoen:

 

Storm - House of Six Sigma huset

 

Du er altid velkommen til at kontakte Storm, hvis der er nogle spørgsmål – ganske uforpligtende og gratis!

 

Efterlad en kommentar

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os på 7020 7141 eller udfyld formularen nedenfor hvis du har spørgsmål til dine mange muligheder, vi står klar.

Invalid Email
Invalid Number

Spændende kurser

Se flere spændende kurser i vores kursusoversigt.

Six Sigma Black Belt / Lean Six Sigma Black Belt

Med Six Sigma Black Belt uddannelsen bliver du en eftertragtet medarbejder, der ...
Læs mere

Datadrevet ledelse

Mange organisationer styres typisk gennem økonomi og aftalte KPI’er. Med dette kursus ...
Læs mere

Forandring og forankring

Gode projektmodeller giver ikke resultater i sig selv.  ”It’s a 90% people ...
Læs mere

Design for Six Sigma, DfSS

Design for Six Sigma (DfSS) anses for at indeholde nogle af de ...
Læs mere