Skip to content

Storm samarbejder med Moresteam – På besøg i USA

Storm og Moresteam

Internationalt Six Sigma-niveau – din kvalitetsgaranti

Hos Storm arbejder vi løbende på at sikre et internationalt Lean Six Sigma-niveau for vores konsulent- og uddannelsesydelser. Således får du kompetent og opdateret viden om Lean Six Sigma og mest muligt udbytte af et samarbejde med os.

 

Vi forstærker hele tiden vores internationale relationer – så Frank har lige været i USA

I sidste uge rejste Frank Jacobsen til USA for at besøge vores internationale samarbejdspartner MoreSteam. En rejse, der gensidigt forstærkede relationen og gav øget energi til det videre samarbejde. Ligeledes gav turen mulighed for erfaringsudveksling på Master Black Belt-undervisning og materiale med fokus på Advanced Statistics. Undervisning, som foregår i tæt samspil med Ohio State University.

 foto 1   foto 2
Ohio State University

Bredden og dybden i MoreSteams materiale er solid og af høj kvalitet. Og af en kvalitet og et niveau, som vi i Storm matcher kompetencemæssigt. Således er MoreSteams blended learning-modul om Design For Six Sigma allerede en del af vores Master Black Belt-uddannelse.

MoreSteams materiale bærer selvfølgelig præg af amerikansk kultur og en anderledes tænkning om ny viden omsat til praksis. F.eks. bliver undervisningsmaterialet på Leadership-modulet Change Management ikke udleveret, men kun gennemgået på tavlen – og på et meget overordnet og teoretisk plan. Her tror vi på, at vores tilgang skal lære amerikanerne noget… Jo mere vi kan bringe deltagere i spil, og jo mere de kan bringe egne professionelle udfordringer i spil, jo mere fremmer vi indlæringen.

Så forskellige kulturer, erfaringer og læringsformer bringer begge parter ny indsigt – og nye udfordringer. Det kommer gennem løbende kontakt via telefonmøder og mails. Næste besøg i USA finder sted senest i september…. Så gælder det bl.a. en større kundekonference.

 

Ny inspiration – nu tager vi introduktion til TRIZ med på både GB og BB

Frank blev meget begejstret for TRIZ som tænkning til at udvikle nye løsninger. Det har hidtil været noget, som primært har hørt til i Design for Six Sigma-undervisningen. Nu skal det være. Vi skaber lidt mere plads og lægger det også ind i Improve-fasen. Vores deltagere på de igangværende Green og Black Belt-uddannelser kan glæde sig til at stifte bekendtskab med metoden på næste modul – Improve, der ligger lige efter sommerferien.

foto 3
Frank i undervisningslokalet

 

Hvem er MoreSteam?

MoreSteam er verdens førende udbyder af online og blended learning i Lean Six Sigma. De har uddannet flere end 435.000 og har siden 2001 været den eneste udvalgte leverandør af online-træningsmaterialet til den amerikanske kvalitetsorganisation ASQ. ASQ har et solidt omdømme i USA, men faktisk også i Europa, hvor nogen af deres kunder kommer fra.

 

 

Du kan tage din Black Belt uddannelse som Blended Learning.

Læs mere om Storms samarbejdspartnere her.

Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top