Skip to content

Lean Six Sigma Green Belt

Cyril og Pouline Lean Six Sigma Green belt

Det er ikke mange dage siden, at vi kom tilbage fra sommerferie – med fornyet og positiv energi! Vi har allerede afholdt første certificering, og denne gang var det Cyrils tur til at få sig vores grønne bælte!

 

Nu med titlen som Lean Six Sigma Green Belt kan Cyril opnå signifikante resultater i en organisation. Gennem forløbet har Cyril gennemført et forbedringsprojekt i egen organisation baseret på DMAIC-metoden. Projektet har også skabt et mindset, der gør, at han nu kan tage endnu mere kvalificerede beslutninger, som tages på baggrund af valide data, procesindsigt og med øje for de menneskelige relationer.

 

Stort tillykke til Cyril med projektet, resultatet heraf og titlen som Lean Six Sigma Green Belt! 👏✅

 

Om forløbet fortæller Cyril:

“Jeg valgte Storm – House of Six Sigma, fordi jeg havde hørt godt om dem. Det kan jeg nu bekræfte med min egen oplevelse, at de er, og vil derfor gerne give min anbefaling.

Vi har haft et godt samarbejde, og jeg har modtaget god sparring og støtte – både fysisk i Storm huset og online. Jeg har været glad for den fleksibilitet der har været, og måden jeg er blevet mødt i øjenhøjde.

Min største læring er det med at have en rød tråd gennem projektet. At forstå, hvad er problemet og årsagen til det, inden man begynder på løsninger. Teorien i undervisningen var godt forklaret og suppleret med praktiske øvelser. De er gode til at lære fra sig.”

 

Vi takker for de fine ord, og er glade for, at du havde et godt og brugbart forløb!

 

Vil du også skabe resultater i din organisation?

Hos os kan du uddanne dig indenfor Lean / Six Sigma på flere forskellige niveauer. Start med en Six Sigma Yellow Belt og få en grundig forståelse for DMAIC-metoden. Du kan også direkte springe ud i en Six Sigma Green Belt med projekt i egen organisation. Ønsker du yderligere resultater og at være en endnu mere eftertragtet medarbejder, så kan du tage vores Six Sigma Black Belt, som gør dig i stand til at gennemføre tværfaglige- og organisatoriske forbedringsprojekter med store mængder data og markant betydningsfulde forretningsmæssige resultater. Læs mere om dine muligheder ved at klikke på linksne, eller kontakt os og lad os sammen finde ud af dine behov.

Efterlad en kommentar
Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top