Skip to content

Vil du også have det gule bælte fra Storm?

Yellow belt

For at få vores gule bælte og titlen som Six Sigma Yellow Belt kræver det, at du har deltaget på vores kursus i DMAIC-forståelse. Det er tre dage, hvor du grundigt bliver sat ind i DMAIC-metodens enkelte faser, og får et solidt kendskab til Six Sigma som kvalitets- og ledelsesfilosofi.

 

På kurset lærer du, hvordan du kan forbedre kvaliteten af eksisterende produkter og processer. Ikke kun i produktion, som mange typisk forbinder Six Sigma med, men også i mange andre. Administration, hospital, IT og offentlige organisationer.

 

Læringen sker gennem praktiske øvelser, hvor du lærer at anvende centrale værktøjer, gennem undervisning og masser af dialog og refleksion.

 

Så hvis du ønsker at kunne arbejde med forbedringer gennem Six Sigma tænkning og DMAIC-metoden, så tag et kig på vores Six Sigma Yellow Belt kursus her, for det er sådan du får det gule bælte.

 

 

Du har naturligvis også mulighed for at kunne fortsætte med enten en Six Sigma Green Belt eller Black Belt uddannelse, hvor du lærer at håndtere og lede en række af de værktøjer og metoder, som indgår i et DMAIC-projekt.

 

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, så kontakt os endelig.

Efterlad en kommentar
Vi hjælper dig med at navigere i en verden med processer, mennesker og data

IASSC logo

Bliv klogere på vores

Scroll To Top